2777
2789

سلام دوستان ...من حدود یک سال ریزش شدید گرفتم ...جوری ک شاید یک پنجم موهای قبلم دارم ...دکتر رفتم گفتن از کرونا یا واکسنش تا ۶ ماه خوب میشه نشد ...قرص های تقویتی مثل فولیکوژن...زینک ...هیرتامین وزیر ویت هرچی بگین خوردم هیچ فایده ای نداشت...حتی تزریق بیوتین و براتون...رفتم ی دکتر دیگه ی محلول ترکیبی داد ک ماینو ۵درصد داخلش داره...دوهفته است دارم استفاده میکنم ریزشم دوبرابر شده....چیکار کنم ....؟؟؟

همون با دکترت مشورت کن اما اکثرا موهای ضعیف میریزن و جاش موی قوی دز میاد حتما هم مزو تراپی کن به ن ...

اتفاقا مزو رو گفت بیا انجام بده جلسه ای ۸۰۰ هر دوهفته ...نمیدونم تاثیر داره واقعا ...آخه هزینش برام سنگینه ...همین محلول ترکیبی دست‌ساز شد۵۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو شوهرم ماینوکسیدیل زدیم موهامون ۲ برابر شد. ولی بديش اینه تااخر عمر باید بزنی

بخدا حاضرم تا آخر عمر بزنم ولی موهام برگرده ...چقدر طول میکشه ریزش قطع بشه و موی جدید در بیاد

ماینوکسیدیل اوایل مصرف ریزش میاره ولی بعدش مو ها رو ضخیم وپرپشت می‌کنه ولی باید برا همیشه استفاده بش ...

خدامنه موهام برگرده.. کف سرم پیداست ...موهام مث دم موش ....جرات ندارم باز بزارم خونه پر مو میشه  

منو شوهرم ماینوکسیدیل زدیم موهامون ۲ برابر شد. ولی بديش اینه تااخر عمر باید بزنی

چقدر طول کشید تا پر بشه؟

پرپشتی موهات طوری هست که آدم بگه چه پره؟

ماینوکسیدل خالی میزدی یا ترکیبی؟

من قسمت شقیقه هام یکم خالیه انقدر که قبلا با شونه جادویی کشیدمدکتر رفتم دوتا محلول داد که تو یکیش درصدی ماینوکسیدل داره اسمش سیلورال 

ببین من خیلی ریزش داشتم سر مو ها اندازه بند انگشت شده بود بعد یکی بهم گفت آب پیاز که رنگ تیره داشته باشه بگیر هر دوشب بزن به موهات صبح بشور هفته دوتا قرص فولیک اسید هم بخور یک ماه این کارو کردم دیگه کاملآ ریزش قطع شد خداروشکر منم از بوی پیاز بدم میاد اما اینکارو کردم بالشتم تا دوماه جدا میگذاشتم