2777
2789
یکیش شما خاطرخواهم.....😂😂

این رابطه دوطرفس🤣🤣🤣

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خدا روشکر این تاپیکت باز بود 

من تویه تاپیک دیدم به یکی از بچه ها گفتی امضات عوض کن اینو بذار دعا میکنم زودی به خواسته ات برسی و اتفاقا خیلی زود بعدش اون خانم اومد گفت امصاش گرفتت یکی دیگه بچه هام طبق حرفتون امضاش عوض کرد و الان به خواسته ۴ ماهش رسیده خدا روشکر میدونم قانون جذبی هستین 

میشه امضای منم یه نگاه بندازی و بگی چی بنویسم‌ک زودتر جواب بگیرم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
سلام عزیزم خدا روشکر این تاپیکت باز بود  من تویه تاپیک دیدم به یکی از بچه ها گفتی امضات عوض کن ...

سلام عزیزم خوبید؟ببخشید شرمنده چندوقته نی نی سایت نیومدم......ای  جااانم واقعااا رفتن سرخونه زندگیشون من که گفتم دلم براشون روشنه😍

هروقت پیامم رو دیدی پیام بزار پیوی جواب میدم میگم چی بزاری

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
سلام عزیزم خوبید؟ببخشید شرمنده چندوقته نی نی سایت نیومدم......ای  جااانم واقعااا رفتن سرخونه زن ...

سلام عزیزم منم خیلی وقته نیومدم الان پیامتون دیدم آره فاطمه جون برگشت خونش خدا روشکر و خیلی براش خوشحال شدم 

میشه یه چیزی بگین که منم بذارم یا چه کارایی بکنم که منم بتونم نتیجه بگیرم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت