mamiarad1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 69 عنوان خواب دیدن 109 بازدید | 15 پست چه ساعت از شب وقتی خواب ببینیم میشه تعبیرش کرد ؟ 1401/10/13 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yariii عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 244 ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ...ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا اذان صبح رو اگر خاب ببینی ممکن تعبیر داشته باشی خاب های ساعت های بغیر این اکثرا حقیقت نداره
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ... ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا ... اتفاقا داره من دم ظهر دیدم تعبیر شده ساعت نه صبح هم دیدم تعبیر شده عصرم دیدم تعبیرشده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
mamiarad1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 69 ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ... ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا ... یعنی منی که الان جلو گوشی برای چند ثانیه چرت زدم و یه نیمچه خوابم دیدم و نمیشه تعبیر کرد پس
mamiarad1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 69 اتفاقا داره من دم ظهر دیدم تعبیر شده ساعت نه صبح هم دیدم تعبیر شده عصرم دیدم تعبیرشده عجب !!!
گروشنکا عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 3291 به نظرم خودت از حسی که بهت منتقل میشه میتونی تشخیص بدی کدومش تعبیر داره ، زمان خیلی فرق ندارد طبق تجربه من شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 عجب !!! والا ، بستگی ب ساعتش داره من همیشها ساعتشو میبینم همون میشه گاهی بیشتر توی دوهفته خابا تعبیر میشن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
yariii عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 244 یعنی منی که الان جلو گوشی برای چند ثانیه چرت زدم و یه نیمچه خوابم دیدم و نمیشه تعبیر کرد پس ن بابا بیشتر خاب ها از فکر و خیال یا پر خوری
mamiarad1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 69 به نظرم خودت از حسی که بهت منتقل میشه میتونی تشخیص بدی کدومش تعبیر داره ، زمان خیلی فرق ندارد طبق تج ... دوس ندارم تعبیر بشه 😫
yariii عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 244 والا ، بستگی ب ساعتش داره من همیشها ساعتشو میبینم همون میشه گاهی بیشتر توی دوهفته خابا تعبیر م ... خاب هاتونو به هیچ وج برا کسی تعبیر نکنید و صدقه بزارید کنار اینو امام صادق میگن
yariii عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 244 دوس ندارم تعبیر بشه 😫 عزیزم صدقه بزا کنار فکرشم نکن برا کسیم تعریف نکن
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 دوس ندارم تعبیر بشه 😫 صدقه بزار کنارهمش آیت الکرسی بخووون با توحید خیلی موثره از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖