2821
2789

ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ...

ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا اذان صبح رو اگر خاب ببینی ممکن تعبیر داشته باشی خاب های ساعت های بغیر این اکثرا حقیقت نداره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ... ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا ...

اتفاقا داره من دم ظهر دیدم تعبیر شده ساعت نه صبح هم دیدم تعبیر شده    عصرم دیدم تعبیرشده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ببین گلم خاب ها چند نوع هستن ... ما یه رویای صادقه داریم که بعضی افرد میتونن ببین و ببین نیمه شب تا ...

یعنی منی که الان جلو گوشی برای چند ثانیه چرت زدم و یه نیمچه خوابم دیدم و نمیشه تعبیر کرد پس 

به نظرم خودت از حسی که بهت منتقل میشه میتونی تشخیص بدی کدومش تعبیر داره ، زمان خیلی فرق ندارد طبق تجربه من

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
عجب !!!

والا ، بستگی ب ساعتش داره من همیشها ساعتشو میبینم همون میشه  گاهی بیشتر توی دوهفته خابا تعبیر میشن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
والا ، بستگی ب ساعتش داره من همیشها ساعتشو میبینم همون میشه  گاهی بیشتر توی دوهفته خابا تعبیر م ...

خاب هاتونو به هیچ وج  برا کسی تعبیر نکنید و صدقه بزارید کنار اینو امام صادق میگن

دوس ندارم تعبیر بشه 😫

صدقه بزار کنارهمش آیت الکرسی بخووون با توحید خیلی موثره

2790
2823
2791
2779
2792