2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیان

256 بازدید | 14 پست

شوهراتون از اول بد بودن 

یا بعد یهویی عوض شدن؟

احساس می کنم یکی نمی تونه به یه نفر محبت کنه و بعد پی یکی دیگه هم باشه 

هر چند ار هیچ کس هیچی بعید نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل ازازدواجمون خيانت چندسال بعدش هم خيانت حالاهم خودارضايي ميكنه😫

میتونم بپرسم چرا؟ به چ دلیل اینکارو کرده برای شما توجیهی داره ؟خودارضایی چرا؟

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی
میتونم بپرسم چرا؟ به چ دلیل اینکارو کرده برای شما توجیهی داره ؟خودارضایی چرا؟

نميدونم شايدچون ازمجردي داشته آخه شوهرم دوبارازدواج ناموفق داشته كه من يكي شودرجريان بودم يكي ديگه روبعدازدواج فهميدم،هيچ حرف منطقي نميزنه منوقانع نميكنه كه چراخيانت ميكنه من براش كم گذاشتم ياهرچيز ديگه اي نميگه،عادت كرده به خودارضايي البته فكرميكنه من نميفهمم 

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
نميدونم شايدچون ازمجردي داشته آخه شوهرم دوبارازدواج ناموفق داشته كه من يكي شودرجريان بودم يكي ديگه ر ...

وای خیلی سخته کنار همچین آدمی زندگی ...امیدوارم زندگیت روبه راه بشه ازنظرهمسر...و بچه نیاری تا تکلیف مشخص شه ....

وای خیلی سخته کنار همچین آدمی زندگی ...امیدوارم زندگیت روبه راه بشه ازنظرهمسر...و بچه نیاری تا تکلیف ...

زنده وسالم باشه يه پسردارم الان خيانت نميكنه خودارضايي ميكنه به فكررابطه بامن ميست

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
زنده وسالم باشه يه پسردارم الان خيانت نميكنه خودارضايي ميكنه به فكررابطه بامن ميست

خداحفظش کنه پسرتو....باید ببریش مشاور س... تراپ و....درست شدنیه عادت شده براش ...

ممنونم عزيزم دعاكن سرش به سنگ بخوره وخودشودرمان كنه

دعامیکنم ولی توهم باید کمکش کنی اگ زندگیتو دوسداری همسرتو بچتو ...