2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا جذاب و تو دل برو ان ؟

357 بازدید | 14 پست

اصلا ادم کیف میکنه باهاشون حرف میزنه قیافه چندان خوبیم ندارن ولی چون جذابن بقیه فکر میکنن زیباترین دختر رو زمینن 

چرا من تینقدر زشت و نچسبم ؟:(((

کسی رو دارید تو اطرافتون جذاب باشه؟ کیه ؟چ شکلیع؟

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)

الان همع میگن خودم😹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من به علت اینه که رفتار خانوادشون باهاشون درسته 

مثل ی پرنسس باهاشون رفتار میکنن 

ازادی بیان و رفتار بهشون داده میشه جوری باهاشون رفتار میکنن که باور کنن با ارزشن برای همین میره توی ناخوداگاهشون و جذاب بنظر میان

سبز ماندن در ویرانی ریشه میخواهد فقط💚🌿کاربری دست دو نفر🌝👭🏻

تو خاک اونا اهنربا ریختن 

تو خاک من و تو هم چدن سرامیکی 😕

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چون که تو فک می‌کنی زشت و نچسبی ول اونا اعتماد ب نفس دارن-

اتفاقا بیشتریاشونم میگن نا بابا ما زشتیمو فلان ولی واقعا جذابن لعنتیا

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
تو خاک اونا اهنربا ریختن  تو خاک من و تو هم چدن سرامیکی 😕

فکر کنم خدا با خاک اضافه ک اومده بود دلش نیومد بندازه دور منو باهاش ساخته الکی سر هم کرده قوربونش برم 🙂💔

بنظر من به علت اینه که رفتار خانوادشون باهاشون درسته  مثل ی پرنسس باهاشون رفتار میکنن  ا ...

🙂🙂💔💔

فکر کنم خدا با خاک اضافه ک اومده بود دلش نیومد بندازه دور منو باهاش ساخته الکی سر هم کرده قوربونش بر ...

منم مثل خودتم فداتشم ، تنها نیستی 🤣🤣🤣

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ب نظرم انرژی مثبتن و اعتماد به نفس دارن و خودشون دوس دارن

اره اینم هست 👍🏽