2777
2789
عنوان

نماز نخوندن ...

512 بازدید | 46 پست

من نماز خوندن رو دوست دارم. وقتی میخونم کل وجودم پر از ارامش میشه . اما خیلی تنبلی میکنم متاسفانه اراده ضعیفی دارم

چن ماه ول میکنم دوباره از اول شروع میکنم دوباره ول میکنم. 

چن وقتی بود حس میکردم زیبایی صورتم مثل قبل نیست انگار صورتم کدر و بی روح شده و روز ب روز داره بدتر میشه. کلا خیلی تو اینه ب صورتم دقت میکنم چن بار در روز بخاطر کمبود اعتماد ب نفس

و دقیقا چندین ماه بود نماز نخونده بودم.

امشب سر ی چیزی دلم گرفت

گریه کردم و بعدش رفتم وضو گرفتم نماز خوندم.

بعدش ک تو اینه چهرمو دیدم خیلی تعجب کردم

دوباره چهرم مثل قبل شده بود انگار ی جونی گرفته بود. نمیگم انجلینا جولی شدماا اغراق نمیکنم. اما واقعا صورتم خیلی یهویی تغییر کرد از کدری دراومده.

فکر میکنم نماز خوندن علاوه بر چیزای دیگ یکی از مزایاهاش این باشه ک ب صورت زیبایی میده

نظرتون چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته

منم تنبلیم میاد🙃

چه کنیم؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

ارره نمازشبم میگن خیلیی خوبه نور توی چهره میندازه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خانما من اصلا مذهبی نیستم

به مدت یکسال و نیم نمازم رو شروع کرده بودم و الان چندین ماهه نمیخونم دقیقا حس میکنم صورتم بی روح و زشت شده 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

ربطی نداره چون خودت اینطوری حس کردی بعد نماز فک کردی تغییر کردی 

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...