2777
2789
عنوان

نماز نخوندن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست
ب نظرم ذات پاک ک تاثیر داره والا ادم نماز خون مال مردم خور دیدم تهمت زن دیدم ذات کثیف دیدم ک نماز می ...

نمازی که با اخلاص باشه بدی ها رو از آدم دور می کنه 

می گن می خوای ببینی چقدر نمازت قبوله ببین چقدر از گناهات فاصله گرفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر قشری خوب بد وجود داره  دکتر خوب داریم بدم داریم  نماز خون خوب داریم بد داریم&nb ...

بله عزیزم ولی اینکه بگن هر کی نماز خونه پس ادم خوبیه ن بعضیا رو دیدم نماز خوندنشون هم از رو منفعتشون بوده والا ی چیزی طلب کردن از خدا بعد ک رسیدن نمازشونم ترک کردن

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
ب نظرم ذات پاک ک تاثیر داره والا ادم نماز خون مال مردم خور دیدم تهمت زن دیدم ذات کثیف دیدم ک نماز می ...

نمازی که با عشق به خدا باشه تاثیر مثبت داره نه اون نمازی که شخص رو از گناه بازنداره . 

یادم نمیاد این جمله از کی هست ولی پرسیدن از کجا بفهمیم نمازمون قبول میشه ؟ گفتن اگه شخص رو از گناه بازداره نمازش قبول شده 

نه دختر عزیزم ما ههمون خدای خوبی داریم ولی بنده خوبی نیستیم 

اتفاقا من خدا رو بیشتر تو زندگی ادمای بد دیدم تا ادمای خوب با ذات خوب ب نظرم کسی ک خدا داشته باش دلش اینقد نمیشکنه اینقد بدبیاری و بی کسی نمیاره مگه میشه خدا داشته باشی قلبت وجودت هزار تکه بشه چشات همیشه پر اشک باشه کدوم مادری میتونه زجر کشیدن بچه ش ببینه ک خدا بتونه فقط در ی صورت ک اون ادم خدایی نداشته باشه

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

عزیزم اگه طرف مال مردم بخوره وتهمت بزنه دلیلش نماز خوندنش نیست اون شخص عادت کرده به نماز خوندن واحتمالا نمازش قبول نشده چون در روایت است اگرنماز قبول بشه شخص رشد میکنه واز گناهان دوری میکنه

عزیزم اگه طرف مال مردم بخوره وتهمت بزنه دلیلش نماز خوندنش نیست اون شخص عادت کرده به نماز خوندن واحتم ...

دقیقا بعضیا از رو عادت ن خوب بودنشون 

اتفاقا من خدا رو بیشتر تو زندگی ادمای بد دیدم تا ادمای خوب با ذات خوب ب نظرم کسی ک خدا داشته باش دلش ...

پیامبر ما به دنیا نیومده بود پدرش مرد کوچک بود مادرش مرد پدربزرگش سرپرستش شد اونم مرد 

یا امام حسین و بقیه ائمه زندگی سختی داشتند

دنیامحل سختی و رنجه به تعبیر قرآن و محل آزمایشه

دیدم بعضی ها غرق نعمتند و هیچی هم قبول ندارن وقتی تو زندگیشون میری می فهمی   آرامش ندارن  

اتفاقا من خدا رو بیشتر تو زندگی ادمای بد دیدم تا ادمای خوب با ذات خوب ب نظرم کسی ک خدا داشته باش دلش ...

عزیزم اگه خدارو داشته باشیم آخر هر مشکلی دستمونو میگیره مشکلات وامتحانات توی زندگی همه هست با این تفاوت که کسی که خدا رو داشته باشه اگه همه ی مردم برعلیهش جمع بشن خدا براش راه خروج ازسختیها قرار میده فکر کنم ایه 3سوره طلاق باخداباش پادشاهی کن منظور از باخدابودن نه تنها نمازخوندنه بلکه اجتناب از گناهان 

عزیزم اگه خدارو داشته باشیم آخر هر مشکلی دستمونو میگیره مشکلات وامتحانات توی زندگی همه هست با این تف ...

من خیلی کارها گناها میتونستم بکنم ولی یاد خدا بودم نکردم خیلی جاها کارهای خوبی هم فقط بخاطر خدا کردم بعضی وقتا تو شرایطی بودم ک مجبور بودم دست ب کاری گناهی بزنم ولی بخاطر همو ن خدا شرایط بد تلخم تحمل کردم ک نکنه کاری کنم خدا رو ناراحت کنم نشه جبران کرد خیلی جاها میتونستم دل بشکنم ولی بخاطر همون خدا نکردم تهمت تحقیر ادما میتونستم ولی نکردم اگه ندونسته باعث غم کسی میشدم خودم بیشتر از اون ادم قلبم میشکست گریه میکردم چون فکر میکردم با رنجوندن اون ادم باعث غم و ناراحتی خدا شدم من ی ادم ناتوان بودم جایز الخطا بخاطر همون خدا خیلی جاها خودم کنترل کردم ک روم بشه سرم پیش خدا بلند کنم ولی اون با همه توانایی دل رحمیش ن کاری واسم کرد ک دلم نشکنه ن دلش ب رحم اومد واسم همه مشکلاتم با اینکه شاید خدا خیری درش دیده گذروندمو با قران خودم قلبم اروم میکردم ک شاید زندگی منم جور دیگه ای بشه ولی خدا بعد همه اینا و امیدواری هام تو بدترین موقع تو بدترین شرایطم جوری گذاشت تو کاسه ام کسی ک با جون دل عاشقش بودم با همون قران خواستم مشکلات بینمون حل بشه با خبر فوت ازم گرفتش ک با سر خوردم زمین و ب خودم ک اومدم دیدم من خدایی ندارم دیدم این همه سال ب جای اشتباهی تکیه کردم همون تکیه گاه پشتم خالی کرد پشتم شکست و من این همه سال فقط سادگی کردم

من خیلی کارها گناها میتونستم بکنم ولی یاد خدا بودم نکردم خیلی جاها کارهای خوبی هم فقط بخاطر خدا کردم ...

شایدمصلحت شما این بوده باورکن من دوسه سال پیش اینقدر روی یک خواسته م پافشاری میکردم ودعا میکردم وهر دعایی که بلدبودمو خوندم که به خواسته م برسم بازم خدا حاجتمو نداد دیگه صبرم تموم شدو با اصرار وگله کردن از خدا خواستم که دعامو مستجاب کنه بالاخره به خواسته م رسیدم ولی چشمت روز بدنبینه ازهمون لحظه بدبختیهام شروع شد ارامش از زندگیم رفت این تجربه ای شد برام که راضی باشم به آنچه خداوند برام مقدرکرده 

شایدمصلحت شما این بوده باورکن من دوسه سال پیش اینقدر روی یک خواسته م پافشاری میکردم ودعا میکردم وهر ...

میدونم گلم ولی با گرفتن عشقم. یک سال ارامشم. امید همه اعتماد اعتقادم رفت دلم سخت شکست تو این یک سال ی بار از ته دل نخندیدم خلاصه با نبودنش بدتر ضربه خوردم فرقی ب حالم نکرد 

میدونم گلم ولی با گرفتن عشقم. یک سال ارامشم. امید همه اعتماد اعتقادم رفت دلم سخت شکست تو این یک سال ...

باخدادوباره اشتی کن عزیزم مطمئن باش بعداز سختی آسانیه وعده ی خداوند درقران  " ان مع العسر یسرا"

اره درسته منم تنبلیم میاد🙃 چه کنیم؟

برای مداومت در نماز، همت و اراده کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.
خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش و بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.
مهر و رحمت بینهایت الهی در نماز و سوره حمد.
بسم الله الرحمن الرحیم.
رابطه سوره حمد میان رب و عبد:
شیخ طوسی بزرگ فقیه و اصولی و مفسر کمنظیر در کتاب امالی، و چهره برجسته حدیث شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا از حضرت عسگری از پدرانش از امیر المؤمنین (ع) روایت میکند که آن حضرت فرمود:
رسول خدا گفت: خدای عزّ وجلّ فرمود: فاتحه الکتاب را میان خود و بنده ام تقسیم کرده ام، نیمی برای من و نیمی برای بنده ام و حق اوست هر آنچه بخواهد.
هنگامی که بگوید: بِسْمِ اَللّاهِ اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدا میگوید: بنده ام به نام من آغاز نمود، بر من سزاوار است که امورش را به نفع او به نتیجه برسانم و در احوالش برکت قرار دهم.
چون بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّاهِ رَبِّ اَلْعَالَمِینَ خدا میگوید: بنده ام مرا ستایش کرد، و دانست که یقیناً همه نعمتهائی که در اختیار اوست از سوی من است، و بی تردید بلاهائی که از او برطرف میکنم به نیروی فضل و احسان من است، شما را «ای فرشتگان»، گواه میگیرم که به نعمتهای دنیایش نعمتهای آخرت را نیز بیفزایم، و بلاهای آخرت را از او بگردانم، چنان که بلای دنیا را از او برطرف نمودم.
زمانی که بگوید: اَلرَّحْمَانِ اَلرَّحِیمِ خدای جل جلاله میگوید: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، شما را «ای فرشتگان» گواه میگیرم که: بی تردید از رحمتم بهره ای فراوان و نصیبش را بسیار میدهم.
هنگامی که بگوید: مَالِکِ یَوْمِ اَلدِّینِ خدای جل جلاله میفرماید: شما را گواه میگیرم همچنان که اعتراف نمود، من مالک روز پاداشم، البته حسابش را روز حساب آسان گردانم و از بدیهایش گذشت کنم.
چون بگوید: إِیَّاکَ نَعْبُدُ خدای عزّ و جلّ میگوید:
بنده ام راست گفت، فقط مرا بندگی میکند. شما را گواه میگیرم که حتماً برای بندگی اش آنچنان پاداشی دهم که هرکس بندگی اش را نسبت به من مخالفت کند افسوس و غبطه بخورد.
زمانی که بگوید: وَ إِیَّاکَ نَسْتَعِینُ، خدای عزّ و جلّ میفرماید: بنده ام فقط از من کمک خواست و به من پناهنده شد، شما را گواه میگیرم که بی تردید مددکار اویم و قطعاً در سختیها به دادش میرسم و روز گرفتاریش یقیناً دست او را میگیرم.
چون بگوید: اِهْدِنَا اَلصِّرَاطَ اَلْمُسْتَقِیمَ تا آخر سوره، خدای عزّ و جلّ میگوید: این بنده من است و برای اوست آنچه بخواهد:
دعای بنده ام را مستجاب کردم و آنچه خواست به او عطا نمودم و او را از آنچه در هراس و نگرانی است امان دادم.
منبع: جلد اول تفسیر حکیم علامه حسین انصاریان.
بندگی و عبادت حق، سبب رشد و كمال و خير و سعادت و حيات طيبه و به دست آوردن بهشت است.
كلام نورانی حضرت امام صادق عليه السلام بيان می كند كه:
بدان كه او محتاج خدمت تو نيست و بی نياز از عبادت و دعای توست، و اين كه تو را خوانده است از روی فضل و كرم اوست، تا در حق تو رحمتی نمايد و از عقوبت خويش دورت نمايد و از بركات رحمت بسيارش بر تو نازل گرداند، تو را به راه (جلب) رضايتش رهنمون گردد و در مغفرت را به رويت بگشايد.
مصباح الشريعة: 87، باب 39؛ بحار الأنوار: 81/ 230، باب 16، حديث 3.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام