2777
2789
عکس تو پیجم میزارم، قبلن ریپلای میکرد، بعد من چس اومدم فقط استیکر فرستادم :/ الان فقط یا سین میکنه ی ...

چس نباید میومدی دیگه خراب کردی ولی بازم تلاش کن تو ریپلای کن

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
درکت میکنم کاملااااا  آدمو گیج میکنن یه مدتی خیلی بهش فکر میکردم بعد دیگه بیخیالش شدم اصلا محل ...

اصلا ذهنمو درگیر کرده روانی کاش میفهمیدم ی طرفس یا دو طرفه🙂

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چس نباید میومدی دیگه خراب کردی ولی بازم تلاش کن تو ریپلای کن

چه میدونستم، خودم چس شدم بجاش :/

دیشب تا ریپلای م بزور ف.... شکن سند شد، دیدم زده ۵ دقیقه پیش افف شده، منم Unsend  کردم :/

بعدشم ف....شن بلکل تعطیل شد :) ؛)

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
چجوری هم بی محلی کنم، هم خوش صحبت باشم، هم مغرور :/  نمیشه همزمان ۳ جهت مخالف رو مدیریت کرد؟!

یعنی وقتی پسره رو دیدی با دوستات گرم صحبت کن بخند مرتب باش حرف زدنت رو خوب کن وحشیانه نخندیا

بعد محل پسره هم نده

یعنی وقتی پسره رو دیدی با دوستات گرم صحبت کن بخند مرتب باش حرف زدنت رو خوب کن وحشیانه نخندیا بعد مح ...

وحشیانه نخندیدن رو خوب اومدی :/

نزدیک نیستیم که :/ فعلن فقط تو انستا و واتساپ دسترسی دارم بهش :(

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
پس چت و اینا باهاش نکن  بذار خودش بیاد سمتت

نپره یوقت :/ یا یکی دیگه مخشو نزنه :(