yasamin80 مدیر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 عنوان جذب کراش | مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 38 پست با قانون جذب میشه کراشو جذب کرد؟؟ تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃 1401/10/13 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 عکس تو پیجم میزارم، قبلن ریپلای میکرد، بعد من چس اومدم فقط استیکر فرستادم :/ الان فقط یا سین میکنه ی ... چس نباید میومدی دیگه خراب کردی ولی بازم تلاش کن تو ریپلای کن تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
yasamin80 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 126 درکت میکنم کاملااااا آدمو گیج میکنن یه مدتی خیلی بهش فکر میکردم بعد دیگه بیخیالش شدم اصلا محل ... اصلا ذهنمو درگیر کرده روانی کاش میفهمیدم ی طرفس یا دو طرفه🙂 تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ...🌱🙃
fatemeh06 عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 835 اصلا ذهنمو درگیر کرده روانی کاش میفهمیدم ی طرفس یا دو طرفه🙂 💔🙂 جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا
شکر_دخت عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 4802 چس نباید میومدی دیگه خراب کردی ولی بازم تلاش کن تو ریپلای کن چه میدونستم، خودم چس شدم بجاش :/دیشب تا ریپلای م بزور ف.... شکن سند شد، دیدم زده ۵ دقیقه پیش افف شده، منم Unsend کردم :/بعدشم ف....شن بلکل تعطیل شد :) ؛) انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...
dragan عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 5428 چجوری هم بی محلی کنم، هم خوش صحبت باشم، هم مغرور :/ نمیشه همزمان ۳ جهت مخالف رو مدیریت کرد؟! یعنی وقتی پسره رو دیدی با دوستات گرم صحبت کن بخند مرتب باش حرف زدنت رو خوب کن وحشیانه نخندیابعد محل پسره هم نده
شکر_دخت عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 4802 یعنی وقتی پسره رو دیدی با دوستات گرم صحبت کن بخند مرتب باش حرف زدنت رو خوب کن وحشیانه نخندیا بعد مح ... وحشیانه نخندیدن رو خوب اومدی :/نزدیک نیستیم که :/ فعلن فقط تو انستا و واتساپ دسترسی دارم بهش :( انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...
dragan عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 5428 وحشیانه نخندیدن رو خوب اومدی :/ نزدیک نیستیم که :/ فعلن فقط تو انستا و واتساپ دسترسی دارم بهش :( پس چت و اینا باهاش نکن بذار خودش بیاد سمتت
شکر_دخت عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 4802 پس چت و اینا باهاش نکن بذار خودش بیاد سمتت نپره یوقت :/ یا یکی دیگه مخشو نزنه :( انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...
dragan عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 5428 نپره یوقت :/ یا یکی دیگه مخشو نزنه :( نه مطمعن باش کسی ک پاپبچش بشه پسره ازش دور میشه. چون پسره خودش باید عاشق کسی شه بره طرفش