یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آرد رو کم بریز یعنی برای یک کیک یک و نیم لیوان آرد کافیه سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا هم بزن توی سفیده موقع هم زدن نمک بریز روی کیک کره بزار و بعد روی در قابلمه چند تا دونه زغال روشن بریز زیر قابلمه شعله پخش کن بذار
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
چهار قاشق سر پر ارد رو با یک قاشق سر پر کاکائو و نصفقاشق سرخالی بیکینگ پودر و خیلی کم نمک سه بار الک کردم.
بعد یه تخم مرع رو با چهار قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب زدم تا کرم رنگ شد بعد پنج قاشق اب یا شیر و سه قاشق روعن اضافه کردم و ارد رو تو سه مرحله به مواد اصافه کردم و دورانی هم زدم داخل قابلمه کوچیک ریختم و دمکنی گداشتم و گذاشتمش ر و شعله پخش کن نیم ساعته اماده شد.