2777
2789

الان گروهبان دومش ۱۲ ملیون

سپاه حقوقش بالاس

بعد نیرو انتظامی بعد ارتش از لحاظ حقوق

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟ فکر می کردم کلا ۷ ۸ تومن یا حداکثر ۱۰ تومن باشه واسه یه درجه دار معمولی

۱۰ تومن بیشتر نیست الکی میگن

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
كجا مياريد اينارو 😐ما داريم بازنشسته شده و ته حقوقش ٨ تومن ميگيره

شاید ارتش بوده 

شوهرم نیروی انتظامیه میگه سپاه حقوق بالاس ارتش حقوق پایین نبرو انتظامی یه چیزی بین این دوتا

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بستگی داره رسمی باشه یا نه 

خیلی هم زیاد نیست اگر درجه ت بالا باشه زیاده 

البته همه ارگان ها الان همینطوره بسته به جایگاهت داره 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
شاید ارتش بوده  شوهرم نیروی انتظامیه میگه سپاه حقوق بالاس ارتش حقوق پایین نبرو انتظامی یه چیزی ...

نه عزیزم من تو خانوادمون داریم اصلا این خبرا نیست خدا شاهده چون ضامن وام من شد فیششو خودم دیدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز