2777
2789
عنوان

من یه درونگرام..😊

493 بازدید | 27 پست

کاملا سرد و خشک خطاب میشم و فکرمیکنن یه بی احساس بداخلاق ام که از بقیه بدم میاد..

در اصل اینجور نیست ما درون‌گرا ها مدلمون اینه و لطفا اگه شما هم تو خانواده تون درون گرا دارید اذیتشون نکنید و قضاوت نکنید.

ما درون‌گرا ها خیلی تنهاییم و همه فکرمیکنن ما از اونا بدمون میاد.

راستی!

من یه دوست دارم که برون‌گرا ست

اتفاقا خیلی خوبیم.

روابط برون گرا ها و درون گرا ها خیلی خوبه باهم

شما چه مدلی ایید؟

درون گرا:ساکت،دردول نمیکنن،از جمع متنفرن،ترجیح میدن تا آخر مهمونی به یه نقطه نگاه کنن و هیچی نگن

برونگرا:فقط دنبال حرف زدنن؛عاشق جمع،پر شور و هیجان؛همیشه دوست دارن برن بیرون؛زود اعتماد میکنن و همه چیو میگن

نقطه مخالف درون گرا

دانش‌آموز‌سال‌سوم‌پزشکی🤭؛          خانم دکتر آینده نی نی سایت😅!               برای موفقیتم موافقی یه صلوات بفرستی؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه برونگرام وبخاطر اینکه جو زده میشم هرچیزیو میگم درعذابم🤌🏻😐

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

هوووف من با دوستم یه ساعت حرف میزنم فقط یه کلمه جواب میده بخدا.اولا فک میکردم بدش میاد از من بعدش خودش گف درون گراس. الان فقط من حرف میزنم هیچی از خودش نمیگه ک

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
متاسفانه برون‌گرا خیلی زود اعتماد میکنم😥

اگه بگیرن منو حتی بکشن هم از زبونم حرف نمیکشن

دانش‌آموز‌سال‌سوم‌پزشکی🤭؛          خانم دکتر آینده نی نی سایت😅!               برای موفقیتم موافقی یه صلوات بفرستی؟🥲

بنده یک میانگرا هستم

از جمع بستگی داره چه جمعی باشه هم خوشم میاد هم بدم میاد

هم دوست دارم برم بیرون هم خونه باشم

و ...

و کاملا در تعادل هستم و فک میکنم بیشتر آدمها میانگرا باشن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌