2777
2789
عنوان

من از خانواده ی شوهرم بیزاااارم

667 بازدید | 28 پست

خانما من اوایل هیچ مشکلی باهاشون نداشتم ولی اونا دارن دیووووانم میکنن مادرشوهرم یاوه گوعه هرچی از دهنش دربیاد هررررجا میخواد باشه بار آدم میکنه چندشب پیش ی عروسی دعوت شدیم پشت لباسم باز بود ی جوشای ریزی دارم ک مال فولیکول موعه چشمش خورد ب جوشای کمرم سر اون میز هم غریبه بود هم آشنا میگفت اینا چیییین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس مشترکه عزیزم بابتش خودتو بازخواست نکن

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

با اینکه یک نفرم ب من نگفته بود ک پشتت جوش داره نا از در رفتم تو اون دید و جااار زد حالا این بهترینشه بچه هاروز عقدم شوهرم موقه ی رقص ب من نزدیک ی تومن شاواش داد حالا تو فیلم عقد هستش ده دفه تا الان فیلمو جلو فک و فامیل زده بعد من موقه ی رقص هی ب شوهرم میگفتم بسه دستام پرشده بود و فیلمبردارم اشاره میداد بسه چون هی میریخت بچه ها حمله میکردن فیلم خراب شد مادرشوهرم فیلمو ده دفه دید هز ده دفه میگه وااا عروسم نمیگه بسه دوماد بدبخت نداره هی داره ازش میگیرع

روز عقد ما با فیلمبردار هماهنگ کرده بودیم مادرشوهرم خودشو ب کششششت داد ک فیلمبردار چیییییه ما چون ممکنه عروسی نگیریم فیلمبردار اوردیم ی چیزی یادگاری بمونه صددفه از دماغ من دراورد سر مهریه ام از من پرسیدن چقد مد نظرته گفتم ۱۱۴ اون وسط مهمونا داد زد چراااا از عروس میپرسی مگه میان از عروس میپرسن بچه ها از شدت تنفر نمیتونم نگاش کنم حتی

هر عروسی یا مهمونی ک دعوت میشه ب من ی تعارف خشک خالی ام نمیکنه شب چله برادرش دعوتش کرده بود ی مهمونی خیییلی شلوغ ک حتی شنیدم ۲۰۰ تا مهمون داشتن بعد همش ب شوهرم زنگ میزد ک بیا بیا منم ب شوهرم گفتم بری اسمتم نمیارم انگار ن انگار تو زن داری ی تعارف الکی ام نمیکه  اصلاااا ی زنگم ب من نمیزنه 

بعد انقد ب آدم نگاه میکنه انقد نگاه میکنه زل میزنه بعد ی ایراد از آدم‌میگیره بعد اگه مثلا شوهرم جلوی من باهاش ی شوخی بکنه مثلا بگه سر عقد هیچی ب زن من هدیه ندادین وااای شروع میکنه نداشتیم ک بدیم ب ماچه تو زن گرفتی مگه ما زن گرفتیم خداشاهده سرعقد هیییییچی ب من ندادن فقط دوتومن داشتن دست شوهرم ک گذاشتش روش ی جفت گوشواره برای من گرفت تو محضر آب شدم رفتم تو زمین 

حالا اینا ب کنار چندروز پیش ب شوهرم گفتم دلم جیگروز میخواد حالا یکم پیش زنگ زد گفت ی گوسفند میخوام بگیرم نصفش برای شما نصفشم برای مامانم اینا جیگرشم میارم اونجا خونه ی خودتون کباب کنیم منم گفتم باشه بعد اومده اینجا میگه مگه بیارمش اونجا سرشو ببریم میگم چرا؟میگه مامانم الان هی میخواد گیر بده گفتم گوسفند زنده رو ببر بده ب مامانت من لب نمیزنم مامانت گیر میده واسه زنت گوشت ببری؟من اصلا نمیخواااام 

حالا اینا ب کنار چندروز پیش ب شوهرم گفتم دلم جیگروز میخواد حالا یکم پیش زنگ زد گفت ی گوسفند میخوام ب ...

میدونه ک اگه ببرش خونه ی خودشون مامانش نمیذاره ازش بیاره اینجا شوهر من اصلا حوصله غر نداره بهش ی تو نمیشه گفت بعد عصبی میشه میزنه بیرون اینم مادرشو خوب میشناسه چون قرار بوده کله پاچشو نصف گوسفند و جیگرشو بیاره مامانش بفهمه سکته میکنه منم قاطی کردم گفتم اصلا من نمیخوام ببراونجا جیگرشو کباب کنین بخورین بقیشم مامانت بذاره تو یخچالش