2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصولا تقلب نمیکنم.. هرچند ی وقتایی کم میگیرم 😑😂

ولی دوستام کاغذ می‌نويسن تو جا مدادیشون یا رو دست هاشون یا اون دفه کاغذ نوشته بودن لا مانتوشون چسبونده بودن همینارو دیدم فعلا 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
من اصولا تقلب نمیکنم.. هرچند ی وقتایی کم میگیرم 😑😂 ولی دوستام کاغذ می‌نويسن تو جا مدادیشون یا رو ...

نمیزارن جا مدادی یا زیر دستی ببریم فقط خودکار میزارن ببریم 

برای همون تقلب هم باید یه مقداری خونده باشی

دارم میخونم 6 درسه تا الان سه تاشو خوندم بقیشم میخونم چند جا مشکل دارم نمیدونم چطور برا اونا تقلب کنم 

والا من میذارم جیبم. دستمو یواش میکنم تو جیبم کاغذ و همراه با دستمال کاغذی میارم بیرون. و میذارم پشت ورقه امتحان

ورقه رو برمیدارم تقلب و نگا میکنم و مینویسم

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

یا هم تو دستت بنویس

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز