2777
2789
عنوان

جنین پنج هفته و تشکیل نشدن قلب

413 بازدید | 12 پست

سلام دوستام .

من ب حساب اخرین پریودم الان باید نه هفته میبودم امروز رفتم سنو گفت قلبش تشکیل نشده امکان داره بشه امکان داره نشه همونه خیلی میترسم یبارم شیش ماه پیش سقط داشتم الان خیلی امکان داره قلب تشکیل نشه؟؟بهم گف ی هفته دیگه سنو رو تکرار کن.راهنمایی کنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید لقاح دیرتر انجام شده 

اصولا دو هفته کمتر در نظر بگیر

که میشه ۷ هفته

جای دیگه برو سونو

سونوی واژینال انجام بده حتما

هرچی خیر باشه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
منم تجربه مشابه دو بار داشتم ... امید الکی بهت نمی‌دم ولی امکانش خیلی کمه... توقف رشد خورده و یک سون ...

فک نکنم توقف رشد داشته احتمالن لقاح دیر انجام شده ولی از همون هفته اول درد های بارداری رو داشتم

فک نکنم توقف رشد داشته احتمالن لقاح دیر انجام شده ولی از همون هفته اول درد های بارداری رو داشتم

عشقم وقتی میگی نه هفته ای یعنی پنج هفته تاخیر داری، درسته؟؟ لقاح دیر هم باشه ، این قدر دیر نمیشه نهایت دو هفته تفاوت داره... به هر حال نمیخوام ناراحت باشی ولی همه جوانبش هم در نظر بگیر...

عشقم وقتی میگی نه هفته ای یعنی پنج هفته تاخیر داری، درسته؟؟ لقاح دیر هم باشه ، این قدر دیر نمیشه نها ...

خب من میگم شاید همون هفته اخر ک مونده پریود شم لقاح شده شاید نمیشع اونطوری؟

عشقم وقتی میگی نه هفته ای یعنی پنج هفته تاخیر داری، درسته؟؟ لقاح دیر هم باشه ، این قدر دیر نمیشه نها ...

ولی هرجور حساب میکنم جور در نمیاد ینی قبل از لقاح بیبی چکم مثبت شده؟

توقف رشد و نشنیدم تا حالا خطر ناکه؟

ولی هرجور حساب میکنم جور در نمیاد ینی قبل از لقاح بیبی چکم مثبت شده؟ توقف رشد و نشنیدم تا حالا خطر ...

خب منم همین رو میگم لقاح دیر بشه، بی بی چک هم دیر تر مثبت میشه، ده روز بعد لقاح تازه یکم مثبت میشه بی بی چک و بتا هم پایین تره....

ولی الان طبق گفته شما پریود پنج هفته تاخیر داره، حالا باز هفته بعد دوباره سونو بده، خیره...

خب منم همین رو میگم لقاح دیر بشه، بی بی چک هم دیر تر مثبت میشه، ده روز بعد لقاح تازه یکم مثبت میشه ب ...

هفته بعد نمیرم هشت هفته میرم مطمعن تره ممنون از جوابت💓