چش_رنگی۲ مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5411 عنوان پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست کسی بوده تیزهوشان و نمونه دولتی درس نخونده باشهیه فرد معمولی باشه اما پزشکی قبول شده باشهالبته بدون سهمیه 1401/10/13 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_رنگی۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5411 خودشون میخوندن دیگه. براشون مهم بود خب با تلاش رسیدن به پزشکی یا با هوش
چش_رنگی۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5411 بعضیام میگم توی سال یازدهم ،درسای دوازدهمشونم خوندن تست زدن تموم کردن و الان که دوازدهم هستیم چندین ... من میخوام دوباره کنکور بدم واسه پیراپزشکیباید یه بار دیگه دیپلم بگیرمزن داداشم میگه برو بخون الان بچه ها خنگ شدن .تو میتونیخودش دبیرشیمیه
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 اها اره نمیدونم اون بعضیای دوم که گفتی چطور انقدر زرنگن تو کلاس منم بودن.زمان ما همشون رفتن رشته ر ... تازه یکی هست ۱۱ سالشه کنکور میخونه:)) میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7884 من میخوام دوباره کنکور بدم واسه پیراپزشکی باید یه بار دیگه دیپلم بگیرم زن داداشم میگه برو بخون الا ... اره بابا فکر کن رتبه برتر کل پایه دوازدهم یه دانش آموز خیلی متوسط و عادیه درصورتی که همیشه یه آدم خفن میبود سواد بچها خیلی اومده پایین سر کرونا میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
چش_رنگی۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5411 اره بابا فکر کن رتبه برتر کل پایه دوازدهم یه دانش آموز خیلی متوسط و عادیه درصورتی که همیشه یه آدم خف ... خب خداروشکرهر چی خنگتر بهترواسه کنکور بنظرت چیکار کنم؟ جزوه نفر برترو بگیرم بخونم؟