2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا فکر نیکنی تیزهوشانیا چین منم تیزهوشانیم سر کرونا همکلاسیام بعضیاشون معادله درجه دوم بلد نیستن بعضیام تو همون یازدهم دوازدهم خوندن هر سوالی میدی حل میکنن 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بدون سهمیه و مدرسه خاص میشه قبول شد 

ولی بدون هوش و تلاش نه 

هوش هم‌منظورم اون هوش واقعی هست که طرف بتونه بین کلی رقیب خودشو بالا بکشه نه اون هوشی که هر داوطلب فکر میکنه مال خودش بیشتره

تیز هوش چی؟ دوست من تیزهوش بود از ابتدایی اون با رتبه خوب قبول شد

به شدددددت باهوش بود

زیاد نمیخوند ولی همون مقداری که میخوند کامل تو ذهنش ثبت میشد

ازمون تخصصش هم با اینکه زیاد نخوند ولی رتبش دو رقمی شد

البته زنتیکیه به نظرم 

خانوادگی خیلیییی مخن 

قسمت دوم حرفتو متوجه نشدم.بعضیام چی؟

بعضیام میگم توی سال یازدهم ،درسای دوازدهمشونم خوندن تست زدن تموم کردن و الان که دوازدهم هستیم چندین بار مرور کردن چون قبلا تموم کردن هر سوالی بدی جل می‌کنن 

منظورم اینه همشون تیزهوش نیستن سر کرونا خیلی فرق کرده

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
به شدددددت باهوش بود زیاد نمیخوند ولی همون مقداری که میخوند کامل تو ذهنش ثبت میشد ازمون تخصصش هم ب ...

خب وقتی باهوش باشه دیگه ربطی به مدرسش نداره.شاید نرفته یا دلش نمیخواسته بره

من خودم نمونه دولتی درس خوندم.اما واقعا زور میزدم تو درسی نمره بیارم.البته تنبلیمم بی تاثیر نبود

اما بقیه خیلی بالاتر از من بودن

بعضیام میگم توی سال یازدهم ،درسای دوازدهمشونم خوندن تست زدن تموم کردن و الان که دوازدهم هستیم چندین ...

اها اره

نمیدونم اون بعضیای دوم که گفتی چطور انقدر زرنگن

تو کلاس منم بودن.زمان ما همشون رفتن رشته ریاضی.خودشونو بالاتر میدونستن

خیلی زرنگ بودنا.