2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اعصابم خورده

686 بازدید | 19 پست

از صبح که بیدار شدم اعصابم خورده حتی صدای اطرافیان که داد میزنن و با صدای بلند حرف میزنن رو اعصابمه نمیدونم چه مرگمه  

عصر کارم برم بیمارستان مطمئنم دعوا راه میندازم

یه گل گاو زبونی بابونه ای دم کن بخور 

برو تو هوای تازه سر صبح چند تا نفس عمیق بکش

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بانو خب چرا انرژی منفی تو تخلیه نمیکنی تو کل روز یعنی میخای همراهت باشه تا بالاخره سر یک نفر خالی بشه؟ 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
آره خیلی شلوغه مخصوصا وقتی صبح ترخیص زیاد باشه

پشت سر هم از اورژانس مریض میاد اه. من شبکارم ولی تو ماه یه عصر دارم. شب طولانی ه تو آرامش کاراتو می کنی ریخت سر پرستار و دکتر اتند هم نمی بینی

پشت سر هم از اورژانس مریض میاد اه. من شبکارم ولی تو ماه یه عصر دارم. شب طولانی ه تو آرامش کاراتو می ...

کاش از اورژانس میومدن🤦‍♀️

من بخش کودکانم از درمانگاه میان بدون رگ😑 یه ساعت باید رگ بگیریم 

دست خودم نیست که  از صبح با بی حوصلگی بیدار شدم

تمام حال خوب و بدت ب خودت بستگی داره گل. روزتو خوب ادامه بده موفق باشی🌹

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
کاش از اورژانس میومدن🤦‍♀️ من بخش کودکانم از درمانگاه میان بدون رگ😑 یه ساعت باید رگ بگیریم 

من کلا بیمارستان کودکان . نگران نباش یه رگی اورژانس میزنن که اومد باید عوض کنی الکی چسب میزنند رگ دراومده

دقیقااااا😂👍

چند روز پیش سر این دعوا مردم با نرس اورژانس میگه رگ سالمه ولی نمی دونن چرا نمیره جلو روش رگ و باز کردم کلا درآمده بود . بهش میگم انصاف نداری بچه اسهال شدید بدون رگ بدون سرم آوردی گناهه . بعد زنگ زدم سوپر وایزر گزارش کردم

چند روز پیش سر این دعوا مردم با نرس اورژانس میگه رگ سالمه ولی نمی دونن چرا نمیره جلو روش رگ و باز کر ...

چسباشون به درد نمیخوره آتل نمیزنن

خدایی خیلی راحتن اورژانس ..‌....من با تب بالا بیارن بالا اعصابم خورد میشه گزارش میکنم 

شده با تب ۳۹ بدون دیازپام آوردن بالا