2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست
مامانم ۴,۵ ساله تحت درمانه چند روزیه فهمیدیم متاستاز زده به مغزش. خیلی غصه دارم حالش عرض چند روز زی ...

خاهرم عزیزم فقط با دست خودتون به مستحق واقعی در راه مانده واقعی که نان شب نداره امیدی به زندگی نداره کمک کنید به ناتوان امید به زندگی بدید فقط با گریه زاری هیچ چی عوض نمیشه یتیم هایی هستن با یه بیسکوئت شاد میشن افرادی هستن کنج خونه مدندن امیدی ندارن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چيزي به عنوان سرطان خوش خيم نداريم تو رو خدا اين اصطلاحات رو نگيد ،سرطان يعني وجود يك توده بدخي ...

یکی از عزیزای من چهار سال پیش با احساس درد شدید رفتیم دکتر گفت چیزی نیست خوش خیمه عمل میکنم برمیدارم از بازوش بعد از چهار سال دردش شروع شد همون توده تبدیل به بدخیم شد مجبور شدیم دست بازو قسمتی از کتف رو طی سه مرحله بردارن که هر روز مردیم و زنده شدیم نمیدونم تشخیص چهار سال پیش غلط بود یا تومور جهش داد چی شد نفهمیدیم ولی تا حالا چهار تا عمل سنگین کروه که واقعا سخته دیگه نمیدونیم چی کار کنیم فقط چشممون به خداست بهمون رحم کنه 

من یکم یکم التهاب داشتم و یکمی شکلش تغییر کرده بود ولی یه حالت گلوله گلوله ای داخلش بود که دست میزد ...

برا منم همینجوریه، چجوری تشخیص دادی سرطانه..من رفتم مامو گرافی گف چیزی نیس، ازمایش دیگه ای هس؟

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
برا منم همینجوریه، چجوری تشخیص دادی سرطانه..من رفتم مامو گرافی گف چیزی نیس، ازمایش دیگه ای هس؟

من تشخیص ندادم گلم😅پزشکم تشخیص دادن

من از طریق مامو و چکاب متوجه شدم

و اینکه مشکل من ارثیه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ليانا من هم ميتونم اطلاعاتي كه دوستات ازت ميخوان رو تكميل كنم ضمن اينكه به واسطه تجربه و تحصيلاتم دك ...

سلام عزیزم انشاالله همیشه در صحت و سلامت باشین.

یه سوال دارم خدمتتون.

برادر شوهر من سرطان ریه داره که گفتن نمیشه عمل کرد.با شیمی توده رو کوچیک کردن.۲۰ جلسه هم پرتو نوشتن که داره شروع میکنه.احتمال خوب شدنش هست؟اصلا سرطان ریه درمان داره؟چون من شنیدم درمان نداره و عمرشون به دوسال یا نهایت پنج سال میرسه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
میشه درخاست دوستیمو قبول کنی !؟  چند تا سوال دارم ازتون

سلام خوبی 

قبول کردم❤

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

سلام.. منم تازه مبتلا شدم.. بسیار استرس دارم..ممنون میشم از شیمی درمانی برام بگی واینکه واقعا غیر قابل تحمله یانه.. خیلی تو شرایط روحی بدی هستم😔

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

خداروشکز که این مرحله رو پشت سر گذاشتی خداروشکر منم پشت سر گذاشتم روزهای غمگین دردناک و عمیقا تاری ...

روزاییکه که من الان دارم پشت سر میزارم.. خیلی مبهمه خیلی تاریکه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

روزاییکه که من الان دارم پشت سر میزارم.. خیلی مبهمه خیلی تاریکه

عزیزه دلم♥️کاملا درکت میکنم،حتی تصورم این بود که دیگه زندگیم تموم شده...

نوع سرطانت چیه عزیزم

ببین از لحاظ جسمانی شیمی درمانی پر از چالشه،اما یه سری امیدها هستن که به خاطرشون درد شیمی درمانی رو کاملا نادیده میگیرم گلی جان

از لحاظ روحی ام باید خودمون خودمونو تقویت کنیم

اما خیلی حساس میشیم از لحاظ روحی

خیلییی زیاد

ولی امید داشته باش شقایق جانم امید‌ داشته باااااش

درباره سرطان بخون و باهاش دوست شو

نمیخوام شعار بدم دارم درباره تجربیاتم صحبت میکنم...

خیلی دلم میخواست وقتی من مریض شدمم یکی به من میگفت انقدر نترسم

چون شیمی درمانی فقط اسمش ترسناکه

و یه راه طولانی برای درمان جلوی پامونه

من ریکوئستت رو قبول میکنم گلی،داخل پی وی میتونیم صحبت کنیم♥️

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

عزیزه دلم♥️کاملا درکت میکنم،حتی تصورم این بود که دیگه زندگیم تموم شده... نوع سرطانت چیه عزیزم ببین ...

ممنون گلم🌹🌹♥♥