2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۲ سال ,  به قسمتی از استخوان لگن , کبد و ریه اما در حال حاضر هیچ مشکلی نداره , همه چیز در طول ...

سنشون كمه خوب اگر مثلا ٨٠ بودن قطعا ميتونم بگم كه مهم نبود ولي ٦٢ با متاستاز ريه و كبد و استخوان به نظر من بايد راديوتراپي و هورمون درماني رو حداقل داشته باشن تا مدتها 

سنشون كمه خوب اگر مثلا ٨٠ بودن قطعا ميتونم بگم كه مهم نبود ولي ٦٢ با متاستاز ريه و كبد و استخوان به ...

هورمون درمانی و شیمی درمانی و درمان دارویی رو هم زمان دارند براش انجام میدن

فقط از خود سینه چک میکنه. نه سونو نه آزمایش نه مامو گرافی هیچی

من با ماهيت درماني بيماري تو اشنا نيستم اگر تا به حال روال درمان خوب بوده بايد به دكترت اعتماد كني مشكلي نيست

بهش هم میگم آقای دکتر سونو لازم نیست؟ میگه ار وقت دیگه تو سینت چیزی لمس نکردم برات سونو مینویسم.&nbs ...

بهتر نیست که نظر یک دکتر دوم رو هم بپرسید  و حتی اگر لازم شد نظر دکتر سوم ؟

البته که خودتون باید تصمیم بگیرید

من با ماهيت درماني بيماري تو اشنا نيستم اگر تا به حال روال درمان خوب بوده بايد به دكترت اع ...

ولی مریم جان اطلاعات جامعی درباره بیماریم داشتی خیلی خوب راهنماییم کردی حتی حرفهای که دکترم بهم نگفته بود

بنظرتون احتمال مها ر بیماری هست ؟

كلا سرطان پروستات بسيارررر دير پيشرونده هست و تكثير سلوليش خيلي سرعت كندي داره اينجوري بهت بگم كه اگر كسي سن بالا داشته باشه اصلا درمان رو شروع نميكنن چون احتمال اينكه از كهولت سن بميره بيشتره تا از پروستات ولي خوب در سن ٦٢ با متاستاز ريه و كبد حتما لازمه كه درمان جدي تري بشه ولي اگر به بدشانسي نخوره به نظر من خيلي احتمال اينكه طول عمر زياد تري داشته باشن هست كلا ماهيت سرطان پروستات خيلي كشنده نيست