2777
2789
عنوان

پدرم

126 بازدید | 14 پست

پدرم با یه خانمی بعد فوت مادرم دو سال پیش ازدواج کرده. خانمه یه پسر داره که متاهله. پدرم هر بار که فامیل سمت خودش رو دعوت میکنه مارو دعوت نمیکنه. شوهرم میگه شمارو آدم حساب نمیکنه. به نظرتون حرفش درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز زنگ زدم خال پدرمو بپرسم. گفت مشغول کارم. گفتم چه کاری. گفت فردا خواهرم اینارو با پسرش دعوت کردیم. حتی یه تعارف نکرد شنا هم بیاین. شوهرمم ناراحت شد. من گفتم شاید خانمش نمیتونه واسه این همه آدم غذا درست کنه. اما شوهرم میگه تقصیر باباته اون برای شما ارزش قایل نیست

حرف شوهرت درست نیست.شاید بابات پیش خودش فکر میکنه شما یا مهمان هاراحت نیستید باهم بودنی

آخه عمه و عمو که فامیل منم حساب میشن. من باهاشون راحتم. من با خودم گفتم شاید نمیخواد خانومش به زحمت بیوفته واسه تعداد زیاد غذا درست کنه‌. من و خواهرم اینا با بچه میشیم ۶ نفر

آخه عمه و عمو که فامیل منم حساب میشن. من باهاشون راحتم. من با خودم گفتم شاید نمیخواد خانومش به زحمت ...

شرمنده من فکر کردم فامیل خانوم منظورتونه....حرف شما هم درسته...ولی عزیزم خواهرم زیاد میدون نده شوهرت درباره ی کارای خانوادت نظر بده.یه بار به بابات بگو ببین جوابش چیه چرا نمیگه بهتون؟

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
شرمنده من فکر کردم فامیل خانوم منظورتونه....حرف شما هم درسته...ولی عزیزم خواهرم زیاد میدون نده شوهرت ...

نه من جلوی شوهرم هوای پدرمو نگه میدارم. نمیذارم بی احترامی کنه. ولی برای خودم سوال بود که این کار پدرم بی احترامیه یا نه

نه من جلوی شوهرم هوای پدرمو نگه میدارم. نمیذارم بی احترامی کنه. ولی برای خودم سوال بود که این کار پد ...

گله کن ازش ...شاید اونم دلیل خودشو داره...سایش رو سرتون الهی...خدا مادر نازنینتون رو هم بیامرزه

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁