2777
2789
وای من خیلی تنبلم عمرا بتونم کاچی اینا درس کنم بخوزم وای بومادران ک عمراا نمیتونم شنیدم تلخه

من انقد چیزای تلخ خوردم دیگ برام راحت شده.. قطره ویتاگنوس هم تلخه 😂😂 به نظرم همون کلم بروکلی رو اگه تیروئید نداری بخور خیلی خوبه نمیدونم بازم اثر کدومشون بود بهتر شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی من معمولا حساسیت و درد سینه ندارم ولی اینماه حساس شدن و درد دارن فک میکنم بدنم داره آماده میشع ...

از کجا فهمیدی تنبلی بهتر شده ؟

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
ایشالا بسلامتی عشقم  منم هیچ علائمی ندارم لین ماه فقد دردای پری هس ولی ماه قبل خیلی علائم داشت ...

برای منم حتی هوسبستنی کرده بودم و پرسودم یرای اولین بار۳۵روزه شد فک کردم واقعا باردارم ،بعد گفتم شاید بخاطر اب و هوا که عوض شده 

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
عزیزم سایز تخمدانم نرمال شده  

شما چندسالته؟من همش استرس سنمو دارم چون۳۴سالمه دوستدارم زودتر باردار بشم

من 24سالمه عزیزم امروز تولدم بود😁😁

تولدت میارک عزیزم😍