2777
2789

من معمولا با هیچکس درد و دل نمیکنم گفتم بیام حداقل با شما حرف بزنم خیلی سرم درده حالم بده 

الان ۴ ماهه بابام فوت کرده 

بابام ی ادم خیلی خوب و مذهبی و قران خون بود ولی شوهرم باهاش لج بود حتی طوری ک نمیخواست بیان خونمون

من با همه ی لجبازیاش ب امید اینکه روزی خوب شه سر کردم ولی چه فایده بابام تو تصادف فوت کرد و من موندم و شرمندگی

جالب اینجاست اون اصلا هیچ عذاب وجدانی نداره

امشب هم سر گرفتن دیه دعوا کردیم همش میگه تو حقتو نمیگیری  دنبال حقت نیستی خب من چطور میتونم پیگیر دیه باشم ؟

گفتم برام مهم نیست  بدن یا ن

اگه هم بدن میدم خیریه

اینقد بهم زد میگه زندگی مجردیه مگه تنها تصمیم میگیری خودمون بدبختیم بدی خیریه چرا

تا حالا اینقد بد نبوده واقعا تعجب کردم

ی ذره درک نمیکنه یعنی منو 

یعنی نمیفهمه من از گذشته اعصابم خورده 

میگه گذشتع هر چی بوده  گذشته من ادم شدم

خب بوی پول ب گوشت خورده ن

چه دلش سنگه خدا پدرتو بیامرزه🥲

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات بفرس گلم شماهم مقداری از مول رو خیرات کن میتونی یه بخشی کوچیکش رو یه چیزی بخری به عنوان حهاز بدی به عروس بهش بگو هر لحظه پودو رو به یاد داشته باش بخش دیگه ام بزن به زخم زندگیت

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

متاااااااسفم براش......ببخشیداماشوهرت باحیوون هیچ فرقی نداره

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
اینو هم بگم اینقد دوست داره معلم شم حتی امشب هم گفت تو هیچ تلاشی برا زندگیمون نمیکنی بقیههمکارام زنش ...

مگه نمیدونست شما شاغل نیستی چشمش رو باز میکرد رو این مورد کوتاه نیا

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
اخه وقتی عقد کردیم من محصل بودم

بودی که بودی گلم تضمین نکرده بودی که شاغل میشی