2777
2789
عنوان

من به ostadam گفتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم که درکم کردی☺❤

چند وقت پیش یه دختری تاپیک زده بود که ۶ سال عاشق استادم شدم و همه خواستگارهام به خاطرش رد کردم!  ولی اون هیچ وقت حرفی از ازدواج نزده! 

نمی دونست چیکار کنه!  

تو نسبت به اون کاربر خیلی جلوتر و شجاع تر هستی! 

شاید الان ناراحت و غمناک باشی ولی همین شهامتی که داری برگ برنده زندگیت هست  همین که ریسک می کنی و جلو می ری یه آینده خوب برات می سازه! 

یا ارحم الراحمین
نه اصلا چیزی نگفت بهم گفته بود من کاری نداشتم

وقتی فهمیدی باید کلا بیخیال میشدی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چند وقت پیش یه دختری تاپیک زده بود که ۶ سال عاشق استادم شدم و همه خواستگارهام به خاطرش رد کردم! &nbs ...

خودش اول گفت بهترین و لایق بهترینا

بخاطر شجاعتت تحسینت میکنم

ولی بعدش برعکس حرفش رفتار کرد.

ممنون بابت حس خوبت🙂❤

نمی خواستم باور کنم ☹

و به قیمت این جریان تموم شد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خودش اول گفت بهترین و لایق بهترینا بخاطر شجاعتت تحسینت میکنم ولی بعدش برعکس حرفش رفتار کرد. ممنون ...

ما یه استاد که زنش هم استادمون بود! دوران دانشجویی دکتری خانومه از شوهرش خواستگاری کرده بود!  بعد خانومه خاطره خواستگاریش سر کلاس تعریف می کرد که چطوری به شوهرش پیشنهاد ازدواج داده و مرده از خجالت سرخ شده بوده و گفته بوده من یکم زمان می خوام تا در موردش فکر کنم بعد یک هفته امده بوده و گفته بوده نظر منم مثبت هست!  و ما کیف می کردیم از فهم و درک و شعور بالای شوهرش! و چقدر هم عاشق هم بودند!  

هر وقت تو دفتر استاد مرد می رفتیم و خانومش نبود خیلی سر و سنگین بود و هر وقت خانومش تو اتاقش بود انقدر خنده و شوخی با ما می کرد تا صدای خنده همسرش بلند بشه!  اتاقشون پر از عشق بود!  بعضی وقت ها صدای خنده زنش توی راهرو می پیچید! 

البته زنش خارجی بود و برای همین کسی کاری به این بلند بلند خندیدن هاش نداشت!  از ته دل می خندید! و چقدر صدای خنده هاش زیبا بود! 

هر جا هستند خوشبخت باشند! 

یا ارحم الراحمین
چند وقت پیش یه دختری تاپیک زده بود که ۶ سال عاشق استادم شدم و همه خواستگارهام به خاطرش رد کردم! &nbs ...

بها هم داره دیگه...

جوری رفتار میکنه داخل دانشکده که پاشم برم کلا...

یعنی تو اضافی اینجا