2777
2789
عنوان

من به ostadam گفتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست
فقط میتونم بگم لعنت به خودم

زیاد بهش فکر نکن!  اگه طرفت مجرد بود اگه آدم درستی بود اگه علاقه ای پشت این رابطه بود الان همه چیز فرق می کرد!  عیب از تو نیست از اتفاقات اون طرفه که تو نه اطلاعی ازش داشتی نه تحت کنترل تو بوده!  

یا ارحم الراحمین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بها هم داره دیگه... جوری رفتار میکنه داخل دانشکده که پاشم برم کلا... یعنی تو اضافی اینجا

الان ناراحتی!  چند سال دیگه اصلا یادت نمی یاد این آدم کی بود و چه کرد! 

یه متنی بود که می گفت دفتر خاطرات دوران دبیرستانم پیدا کردم توش نوشته بودم اگه به ممد نرسم خودم می کُشم!   هر چی فکر کردم یادم نیومد مَمد کی بود!!!!! 

یا ارحم الراحمین
الان ناراحتی!  چند سال دیگه اصلا یادت نمی یاد این آدم کی بود و چه کرد!  یه متنی بود که ...

داغونم...چه برسه ناراحت😅☹....۶ماه گذشته و در حال درجا زدنم....سعی کنم فراموش کنم

داغونم...چه برسه ناراحت😅☹....۶ماه گذشته و در حال درجا زدنم....سعی کنم فراموش کنم

این اتفاق مال ۶ ماه پیشه هنوز درگیرش هستی!  ول کن بابا ارزش نداره !   خوبی دوران تحصیل اینه که تموم می شه و تو دیگه مجبور نیستی با آدم های اون دوره در ارتباط باشی! 

یا ارحم الراحمین