2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه الگوت درسته ترکی پارچه رو رو ترکی میزاری راستای ترکی پارچه میشه راهه پارچه و الگو باید در راستای اون قرار بگیره

صاف میزاری رو پارچه(خط راه الگو موازی با خط ترکی) سوزن میزنی 

اضافه دوخت میزاری دورش لبه 3تا 5 سانت و پهلوها 1.5 تا 2 سانتی متر کمر هم 1.5 کافیه برش میزنی

الگوی جلورو روی دولای بسته و الگوی پشت رو روی دولای باز قراربده

مگه دوتا الگو میخواد؟؟پارچه رو چندلا کنم؟باید دوتا الگو بکشم مثل همون که کشیدم یکی دیگه هم بکشم؟

پهلو ۳ تا پنج نبود؟؟؟

بسته به صحبت مربی شما داره ممکنه بخای بازش کنی بعدا که اضافه دوخت زیاد میزاری اگه نیازی به باز کردن درز نباشه 1.5 تا 2 خوبه من مزون دوز کار میکنم این مقدار میزارم

آره دیگ دوتاس .الگو آماده داری؟یا خودت کشیدی

خودم خیاط خونگی گفت فقط ی الگو کشیدم گفتم الگو دیگه نکشیم گفتش نه پارچه رو چهار لا می‌کنیم قسمت بسته رو میزاریم رو الگو برش می‌زنیم 

بسته به صحبت مربی شما داره ممکنه بخای بازش کنی بعدا که اضافه دوخت زیاد میزاری اگه نیازی به باز کردن ...

خوشبحالت کاش منم روزی مزون‌میزدم و خیاط ماهر میشدم آرزومه  

دیسک گردن زد تو تمام رویاهام...

خدایا شکرت