2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنی؟ 😭💔

133 بازدید | 8 پست

سلام عزیزااان😭

دارم از غصه می میرم

دارم دیوونه میشم

بخاطر من، عزیزترین کسم (بعد از خداوند) حالش خوب نیست😭😭😭😭

همش بخاطر منه😭😭😭

ازتون خواهش میکنم التماس تون می کنم بعد از همه بیماران دعای خیرش کنید و دعا کنید ان شاءالله خداوند ازم بگذره 😭😭😭😭

ازتون میخوام براش حمد شفا بخونین😭

ببخشید که ازتون خواهش کردم🥺 ولی حالم خوب نیست 🥺🥺🥺

میشه کمکم کنید؟؟😭😭😭

کمک به یه درمونده😭💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

حتما دعا میکنم براش عزیزم انشالله حالش خوب میشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دعا میکنم براش عزیزم انشالله حالش خوب میشه 

ممنونم عزیزم ان شاءالله خیر ببینید😭😭😭😭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ممنونم عزیزم ان شاءالله خیر ببینید😭😭😭😭

میخوای تعریف کنی خالی شی ؟ 

اگر نمیتونی بیخیال 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

میخوای تعریف کنی خالی شی ؟  اگر نمیتونی بیخیال

نه عزیزم ممنونم.... سایت رو خراب کردم گویا🥺

اه انقدر‌ انرژی منفی کردین سایتو

ببخشید حلال کن :) 

نه عزیزم ممنونم.... سایت رو خراب کردم گویا🥺

نه عزیزم خرابی چی 

هرکسی دلش نمی‌خواد به قول یک بنده خدایی از ایران بره 😂❤️البته تاپینک فرق می‌کنه باید بگیم از تاپینک بره یا نیاد ...