2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه

414 بازدید | 58 پست

نزدیک ی هفتس من پیامشو ک داد جواب ندادم چونک  حرف بدی بهم زد چونک عقدیم دعوامون شده بود کلا اختلاف داشتیم منم مقصر بودم هرچقدر خاستم جبران کنم اون ناز کرد و تحقیر کرد و ی حرفی بهم زد منم دیگ جوابشو ندادم ولی اللن انقد دلم تنگ شدع براش پیام بدم بهش باز تحقیرم میکنه نه اون خیلی غرور داره اصن پیام نداده

اگ مقصری باید عذرخواهی کنی اگ نه ک اصلا پیام نده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ مقصری باید عذرخواهی کنی اگ نه ک اصلا پیام نده

من یکم مقصر بودم سر دعواهایی ک داشتیم اما چهل روز تمام خاستم جبران کنم ک کردم عذرخواهی گریه پیام همه چی اون تهش بهم ی حرف بد زد منم قهر کردم دیگ جوابشو ندادم 

من یکم مقصر بودم سر دعواهایی ک داشتیم اما چهل روز تمام خاستم جبران کنم ک کردم عذرخواهی گریه پیام همه ...

دیگه هیچی نگو حتی یه کلمه پیام نده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم

منم با نامزدم بحثم شد 

بعد مقصرش من بودم نه اینکه مقصر باشم باهاش بد حرف زدم یه ماه پیش بود 

هنوز ک هنوزه درست حسابی جواب نمیده 

فکر کنم تموم شه دیگه 

ببین ما آخرین بار ۴ شنبه حرف زدیم حرف ک ن بحث کردیم 

تازه یکشنبه پیام دادم می‌گفت عه هرروز پیام میدی از صبح تا شب انقد حرف میزنی مغزمو میخوری کار دارم بیکار نیستم فلان و اینا 🥲

انقدم باهاش خوب حرف زدممم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
به جای قهر کردن و فاصله انداختن بینتون هم‌دیگه رو ببینید و مثل انسان حرف بزنید و مشکل ‌هارو رفع کنید

ما میخوایم اما وقتی طرف انسان نیست چی 

من سه ساعت نشستم باهاش حرف زدم اصلا هم لحن م بد نبوده حتی به بقیه هم گفتم چیا گفتم اون می‌گفت تو مغزمو میخوری هر روز🥲

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
کلا معاشرت با ادم مغرور عذابه

ولی یه خانم میگفت چیزی به اسم غرور در مردان وجود خارجی نداره.

طرف من که خیلی مغرور ولی در عین حال مهربون  و احساسی بود.

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
به جای قهر کردن و فاصله انداختن بینتون هم‌دیگه رو ببینید و مثل انسان حرف بزنید و مشکل ‌هارو رفع کنید

من خیلی سعی کردم باهاش حرف بزنم قبل اینک اون حرفو بهم بزنه  همش میگف حال ندارم خستم اس نده حالم خوب نیست منو تا چند ماه  راحت بزار  بعد ک اون حرفو بهم زد دیگ منم جوابشو  ندادم