2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 58 پست
ما میخوایم اما وقتی طرف انسان نیست چی  من سه ساعت نشستم باهاش حرف زدم اصلا هم لحن م بد نبوده ح ...

خب تو این شرایط باید از یک بزرگ‌تر عاقل و منطقی کمک بگیری، یکی که طرف مقابلت نسبت بهش حرف شنوی داره.

و از تراپیست هم می‌شه کمک گرفت حتی اگر پارتنرتون نخواد تو جلسه تراپی حضور داشته باشه

iridescent 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیام بدم باز میگ نگا خودش برگشت  

هیچی ننویس آنلاین هم نشو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم منم با نامزدم بحثم شد  بعد مقصرش من بودم نه اینکه مقصر باشم باهاش بد حرف زدم یه ماه پیش ...

تنها راهش اینه ک نباشی قدرتو بدونه و دلتنگت بشه ولی ما ک شانس نداریم بجا اینک دلتنگ بشه بدتر میشه😂

نمیدم اگ‌چند سالم بگذره من همه کار کردم اخرش اون حرفو بهم زد  ک نابود شدم اصن

میفهمم چی میگی 

پس پیام نده، بزار خودش بیاد که بعدم بخاطر حرفش معذرت بخواد وگرنه میگه خودش اومده و فکر میکنه حرفش درست بوده

امیدوار باش خودش دلتنگ شه... 

خب تو این شرایط باید از یک بزرگ‌تر عاقل و منطقی کمک بگیری، یکی که طرف مقابلت نسبت بهش حرف شنوی داره. ...

شرایط سختیه هیچی جز تموم کردن به ذهنم نمیرسه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
خیلی دلم براش تنگ شده گوشیش نوکیا سادس مجازی نداره

تا ده روز صبر کن ک بیاد اگ نیومد بیخیال شو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تنها راهش اینه ک نباشی قدرتو بدونه و دلتنگت بشه ولی ما ک شانس نداریم بجا اینک دلتنگ بشه بدتر میشه😂

آره بخدا 

تازه فکر کردم ما سه روزه حرف نزدیم الان فراموش کرده برگشته میگه چته هر روز مغزمو میخوری😂

من خیلی سعی کردم باهاش حرف بزنم قبل اینک اون حرفو بهم بزنه  همش میگف حال ندارم خستم اس نده حالم ...

بهت حق می‌دم هر چقدر هم که ازت دلخور باشه نباید بگه تا چند ماه نمی‌خواد باهات حرف بزنه، این کار بچه‌بازیه با این اخلاق تو زندگی مشترک به مشکل برمی‌خوره. با یک بزرگ‌تر مطرح کن و کمک بخواه اگر هم به نتیجه نرسیدی این همه خدمات مشاوره رایگان هست می‌تونی استفاده کنی

iridescent 
میفهمم چی میگی  پس پیام نده، بزار خودش بیاد که بعدم بخاطر حرفش معذرت بخواد وگرنه میگه خودش اوم ...

میگف طلاق ولی میدونم قصد اون طلاق نیست اون  دوسداشت ک منو تحقیر کنه هرروز التماسش کنم ولی دیگ کاری بهش ندارم خودش بیاد 

شرایط سختیه هیچی جز تموم کردن به ذهنم نمیرسه 

پروسه‌ی نامزدی برای شناخت هم دیگه‌ست نگران نباش اگر ایده‌آلت نباشه می‌تونی نجات پیدا کنی

اما این هم یادت باشه، تموم کردن همیشه آخرین لول و راهکاره

iridescent 
میگف طلاق ولی میدونم قصد اون طلاق نیست اون  دوسداشت ک منو تحقیر کنه هرروز التماسش کنم ولی دیگ ک ...

آره همین کارو کن خوبه 

اصلا سراغش رو نگیر کسی ک همین اول کاری اینو میگه 

اصلا پیام نده