2777
2789
عنوان

چرا اینقدر پاکسازی صورت گرون شده 🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
چه ماسکایی

پوست هر میوه ای 

کف دریا +ابلیمو برای پوست چرب

خیلی ماسکهایی که تو همین سایت بوه ها استفاده کردن

بسته به نوع پوستتون

من سری دوم که دارم صابون زردچوبه میزنم و راضیم

یه لک کمرنگ روی گونه م بود که میشه گفت محو شده

اومدم خونه شوهرم سکوت مطلق بود 😂 دلمم واسش سوخت اخه مستاجرم هستیم 😂دیگه نمیرم ولی چکارکنم خو پوستم خیلی بد شده 🤢

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست هر میوه ای  کف دریا +ابلیمو برای پوست چرب خیلی ماسکهایی که تو همین سایت بوه ها استفاده ک ...

من ی صابون زردجوبه از عطاری خریدم بوی گند میداد و پوستم بشدت خشک کرد گمونم خوب نبود اخه سریع ی چیزی مثل کهیر زد رو لپم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

تروخدا بلدی راهنماییمون کن من پوستم خشکه و کمی لک زد رو گونه هام 

ببین من توصیه همیشگیم نوشیدن ای فراووووون

در طول شبانه روز

و زدن ابرسان مناسب پوست هست

دیگه بقیه ش تجربی بدست میاد که بسته به پوستت چی بهت بسازه

اون یخ هم خیلی ساده و اما کاربردیه

البته بلافاصله بعدش ابرسان رو بزن

همون لایه برداری....اسکراب....سفیداب یا لیف زبر + صابون صورت

میگما لیف زبر منظورت چه لیفی هست؟؟پوست خراب نمیشه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من ی صابون زردجوبه از عطاری خریدم بوی گند میداد و پوستم بشدت خشک کرد گمونم خوب نبود اخه سریع ی چیزی ...

خب شاید به پوست شما نساخته

من پوستم چرب و مختلطه که خیلی اوکی م باهاش

برو همون عطاری یا داروخانه پن ...صابون....مخصوص پوست خشک بگیر توش کرم و ابرسان داره

منم باید برم پاکسازی جلسه ای ۸۰۰ تومن🚶🏻‍♀️چاره چیه مجبورم برم 

دکتر پوست

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
میگما لیف زبر منظورت چه لیفی هست؟؟پوست خراب نمیشه؟؟

من لیف صورت بامبو دارم

همون کیسه های قدیمی هم خوبه

چرا پوست خراب بشه

همین میشه لایه برداری 

هفته ای یکبار لازمه بنظر من

اومدم خونه شوهرم سکوت مطلق بود 😂 دلمم واسش سوخت اخه مستاجرم هستیم 😂دیگه نمیرم ولی چکارکنم خو پوستم ...

من شنیدم اینا که بیشتر میرن پاکسازی بیشتر  دوستشون نیاز پیدا می‌کنه  ولی بنظر من پول پاکسازی بده  فوم شستشو هر شب بشور با مرطوب کننده فاقد چربی حالا خواستی  بیشتر آبرسان و سرم ویتامین سی  مهم اینه مدام استفاده بشه

من لیف صورت بامبو دارم همون کیسه های قدیمی هم خوبه چرا پوست خراب بشه همین میشه لایه برداری  ...

آها،،مرسی عزیزم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//