2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲ تیر

2515 بازدید | 23 پست

سلام من دوازدهمیم تیر کنکور میدم تا حالا درس نخوندم واس کنکور  ولی درسم اوکیه میتونم فرهنگیان قبول شم

راستی بلد نیستم برنامه ریزی کنم اگه کنکوری بودین یا هستین ممنون میشم راهنمایی کنین رشتم انسانیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین الان هم اگر تجربی هستید میشه پزشکی آورد اگر به فکر فرهنگیان باشید از الان همون رو هم قبول نم ...

یعنی به بالاتر فکر کنم؟

هدف خاصی ندارم ولی اگه بشه وکالت هم قبول شم خیلی عالی میشه

اره چرا نتونیمن تجربی بودم

دهم خوب خوندم یازدهم ک کرونا اومد نشد دوازدهمم درسا سنگین شد ب امتحانای دی خودمو میرسوندم خلاصه از بهمن شروع کردم چهارماه و ۱۵ روز خوندم تازه کلیم باز تنبلی داشتم و خرداد و مستمر خرداد کلی الاف شدم ترازم شد ۸۹۴۶

تراز فرهنگیان بالای ۶۵۰۰ میگیره

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
اره چرا نتونیمن تجربی بودم دهم خوب خوندم یازدهم ک کرونا اومد نشد دوازدهمم درسا سنگین شد ب امتحانای ...

مشکلم اینه ک برنامه ریزی ندارم و تنبلم یعنی اصلا انگیزه ندارم

یعنی به بالاتر فکر کنم؟ هدف خاصی ندارم ولی اگه بشه وکالت هم قبول شم خیلی عالی میشه

انسانی که هستید به نظرم میتونید بهترین رشته هارو قبول شید کلاس آنلاین کلاسینو و تام لند هم هست خیلی کمک میکنه

انسانی که هستید به نظرم میتونید بهترین رشته هارو قبول شید کلاس آنلاین کلاسینو و تام لند هم هست خیلی ...

من تا ۲ مدرسم بعدشم اگه بخوام فیلم ببینم و درس بخونم درسای مدرسه میمونه

بقیه کارام هست مشکلم بی برنامه ای هستش

انگیزه ک دست خودته من هدفم این بود در اینده دستم ت جیب خودم باشه واس کسایی که واسم مهمن بتونم ی زندگی خوب درست کنم نتیجه زحماتی ک پدر مادرم برام کشیدن بدم 

برنامه هم با مشاور صحبت کنی بهتره ولی چون نزدیک کنکورته کم کم روزی نه ساعت مفید بخون دیگه 

عمومیم ک حذف شده حجم درسا کمتر شده حتما هم تست بزن 

من خودم اون چهارمله زیست سه سالو مرور کردم روزی هفت ساعت فقط زیست میخوندم روزی ی فصل بعد پنجاه تا تست میزدم ازش بعد ی تخصصی دیگه میخوندم با دوتا عمومی 

مدرسه دولتیم بودم معلم خوب نداشتیم کلاس تست یا کنکور اینا کلا نمیرفتم از این فیلمای توی تلگرام استفاده کردم ازمونای جامع هم از بعد عید میان حتما بده دستت بیاد ت چ سطحی هستی

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
من تا ۲ مدرسم بعدشم اگه بخوام فیلم ببینم و درس بخونم درسای مدرسه میمونه بقیه کارام هست مشکلم بی برن ...

یکی دو درس رو که اشکال دارید ببینید در ضمن باید به چشم یه کلاس واقعی بهش نگاه کنید تا نتیجه بده من جای شما باشم ۲ تا سه ساعت برای مدرسه و ۲ ساعت هم تستی البته جمعه و پنج شنبه تا ۱۰ ساعت هم میشه خوند

اره چرا نتونیمن تجربی بودم دهم خوب خوندم یازدهم ک کرونا اومد نشد دوازدهمم درسا سنگین شد ب امتحانای ...

انتخاب رشته کردین؟

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

کار نشد نداره اولین کاری که میکنی ی ازمون ازمایشی ثبت نام کن حالا یا گزینه 2 یا قلمچی اگه وضع مالیتون خوبه قلمچی شرکت کن 

بعد برا برنامه ریزی هم از بودجه بندی ازمونی که شرکت کردی استفاده کنی مثلا ببین ازمون بعدیت چه درسایی رو داره همونارو خرد کن پخش کن تو روزای هفته

هدفتو بزار جلو چشت تا بهش برسی

اگه ازمون شرکت کنی یجوری مجبور ب درس خوندن میشی

اگه دیدی خیلی سختته  که درس بخونی و برنامه ریزی کنی و تنبلیت میشه با ی مشاور خوب از ی جای معتبر حرف بزن ی ماه مشاوره بگیر که برات برنامه بنویسه روش صحیح خوندن درسارو بهت بگه

برا دروس تخصصیت کتاب تستای مناسب با سطحت بگیر حتما حتما تیت زیاد بزن تنها چاره ت تست زنیه

ساعت مطالعه هم از 4 ساعت شروع کن و تا تیر ماه ب 10 ساعت برسون

از حاشیه دور شو سعی کن اگه درس میخونی درست بخونی

موفق باشی