2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲ تیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 23 پست
انتخاب رشته کردین؟

من دندون و فیزیوتراپی دوست داشتم امسال می‌دونستم دندون نمیارم ولی مدیر مدرسم گفت محرومیت دو ساله داره چون انتخاب رشته کرده بودم پشیمون شدم از پشت کنکور موندن البته ک بعدا فهمیدم این قانون محرومیت برداشته شده 

فیزیو هم رتبم بهش میخورد بر اساس کارنامه پارسال اما کاردرمانی آوردم مثل فیزیوتراپی قسمت جسمی داره جدا از اون قسمت روان هم داره حیطه کاریش وسیع تره الان خودم رشتمو خیلی دوست دارم ولی تنها بدیش اینه استان خودم این رشته رو نداشت🥲

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
من دندون و فیزیوتراپی دوست داشتم امسال می‌دونستم دندون نمیارم ولی مدیر مدرسم گفت محرومیت دو ساله دار ...

منم شرایط درسی ام مثل شماست با این حال میتونم رشته های تاپ و فیزیو رو بیارم؟

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایط درسی ام مثل شماست با این حال میتونم رشته های تاپ و فیزیو رو بیارم؟

صدرصد میتونی بابا تازه الان عمومی نیست ت این تایم خیلییییی بیشتر ت تخصصی میتونی خودتو بکشی بالا 

درمورد رشته ها هم حتما تحقیق کن ب نظرم ت توانبخشی فیزیوتراپی و کاردرمانی درامدشون ک‌ یکیهاز همه بهترن اگه هم دوست داری کارت با بیمارستان باشه یا مطب بزنی این دوتا بهترن گفتار درمانی خوبه ولی ب حنجره میگن خیلی فشار میاد بینایی و شنوایی هم خوبه اما خود دانشجوهاش میگن باید بازاری باشی چون بیشتر الان عینک فروشی و سمک فروشی شدن دستگاه هاشونم خیلی گرونه 

ت سه رشته تاپ هم نظر شخصی خودم فقط دندون خوبه 

پزشکی واقعاااا علاقه میخواد 

دارو هم بابای پولدار و پارتی واس داروخونه ت شهر بزرگ زدن میخواد وگرنه درآمدش پایینه

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
صدرصد میتونی بابا تازه الان عمومی نیست ت این تایم خیلییییی بیشتر ت تخصصی میتونی خودتو بکشی بالا  ...

مرسی گلم از راهنمایی ات🥰

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

معلومه می‌رسی حتی‌تو سه ماه هم میشه  رتبه رو از این رو به اون رو کرد فقط باید خودت بخوای 

و اینکه دوره های نکته تست رو ببینی و تکالیف رو انجام بدی هرچیزی که استاد میگه

خواستی لینک چنل رو میگم الان عضو شو واقعا دوره هارو مرتب گزاشته هم برای نهایی هم برای کنکور تیر  توی تلگرام سرچ بزن 

gaji_no1. میاره برات چنل رو  مرتب ترین چنلی هست که دیدم 

سلام بچه ها ما یه کانال تدریس فیزیک زدیم با بچه های 1402 درصد بالا تو فیزیک یه تیم هستیم(تازه تاسیسه) قراره برای بچه های 1403 و به بعد خدمات ارائه بده محتویات داخل کانال رایگانه دوس داشتین عضو شین ضرر نداره ایشالله از شهریور یا مهر اینا برای کنکور 1403 استارت میزنه مطمئن باشید پشیمون نمی شید.موفق باشید❤

لینک کانال تلگرام:https://t.me/physics_hoseinpour

اینجایی که راجبش صحبت میکنم  علاوه بر مشاور اصلی یه مشاور ارشد داره که نظارت میکنه بر روند مشاوره.

خودتون متوجه تاثیر داشتن یه برنامه خوب و جزوات خوب و ازمونای حرفه ای و در کل یه مشاور خوب میشید.

تو هم میتونی توی این دوماه  به جای مسیر پر شک و تردید یه مسیر مطمین رو تحت نظر رتبه برتری که خودش به هدف رسیده و عده زیادی رو به هدف رسونده طی کنی بدون ترس بدون استرس به دور از نا امیدی با انگیزه بالا.

از همون اولین برنامه فهمیدم که برنامه ریزی و روش مطالعه م کاملا ایراد داشته.

بعد از آشنایی با تیم آقای مهرشاد سبطی نظرم کاملا نسبت به مشاوره‌ و کلاس و تدریس و جزوه تغییر کرد.

برای دروسی که ضعیف بودم جزوات شون عالی بود.

مهم ترین بخش مشاوره تماس‌های تلفنی بود که توش روش‌های مطالعه رو می گفتند.

آزمون هایی که میگیرن فوق العادس پر از نکته است اردوهای مطالعاتی شون هم که عالیه میشه درس هارو توی مدت زمان کم جمع بندی کرد و به پیشرفت عالی رسید.

بدون شک میتونم بگم که وقت و زمانی که مشاوره های این تیم برای دانش آموزا میذارن یک سومش رو بقیه نمیزارن پس با اطمینان انتخاب کن‌.