2777
2789
عنوان

دست بزن

590 بازدید | 14 پست

گاهی اوقات ک با شوهرم بحث میکنم وقتی بحث بالا میگیره دست روم بلند میکنه منم میزنمش و از خودم دفاع میکنم دوس ندارم فقط کتک بخورم اما گاهی زورم نمیرسه همین چن وقت پیش تو دعوا ی ضربه ب سینم زد تا چن روز درد داشتم 

امروزم منو زد 

منم گفتم ایشالا تقاص کتکایی ک منو زدی و دردایی ک کشیدم عزیزترین هات بدن تا جیگر تو بسوزه و دل من خنک بشه

آخه خانوادشو خیلی دوس داره

دارم سرد میشم. قبلا خیلی دوسش داشتم اما الان احساس میکنم حسم خیلی کم شده اونم دوسم داشت اما حالا سرهر چیز کوچیکی دعوا میکنیم...

اخرین بار یه سیلی اروم زد گفت میزنمت ک ب خودت بیای اینقدر حرص نخوری مثلا فک کرد خیلی حرکتش خوبه 

زدم نصف گردنشو چنگ انداختم با ی سیلی ابدار

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش قبل اینکه زن بگیرن روش برخورد با زن و روحیه ی حساسش رو آموزش میدیدن .چقد زنده باشیم‌و دلمون خوش ک یکی هست تکیه گاهمون باشه ولی نبینیم و جز خستگی و درد خیری ازشون نباشه 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

ضربه به پستان پتانسیل ایجاد عوارض جانبی شدید را به علت ساختارهای پستان که امکان صدمه دیدن آنها هست، دارد.

مثال‌هایی در این مورد شامل جراحات مربوط به جریان خون در پستان مثل شاخه‌های شريان داخل پستان و شریان آگزیلاری است که خون را به بافت پستان می‌رساند.

آسیب دیدن جریان خونرسان اصلی به پستان می‌تواند به ورمو کاهش خون قابل توجهی تا زمان درمان منجر شود.

با شیوع بیشتر، شریان‌های فوق سطحی کوچک‌تر به همراه وریدها دچار آسیب دیدگی می‌شوند که بیشتر به صدمات موضعی و خونریزی و کبودی کمتر جدی منجر می‌‌گردند.

برخی زنان ممکن است دچار پارگی یا جراحت مستقیم مجاری پستانی شوند، که می‌تواند بر جریان شيرحال حاضر یا بعدی تأثیر منفی بگذارد. اینها مواردی نادر محسوب می‌شوند اما به شکل بالقوه عوارضی هستند که در مورد ترومای پستان مطرحند

هنوز هم راهکارهایی وجود دارد که بتوانید تا زمان حل دائمی این مشکل با استفاده از آنها از خودتان محافظت کنید:

• جر و بحث نکنید. زمانی که اوضاع متشنج است، آتش خشم همسرتان را شعله ورتر نکنید.
  • تنها زمانی با همسرتان صحبت کنید که آرام است. فاز پشیمانی زمان خوبی برای این کار است.
  • قبول کنید که شما مستحق کتک خوردن نیستید و خود را مقصر ندانید.
  • به جای امنی پناه ببرید تا خشم همسرتان فروکش کند. می توانید در اتاق بمانید.
  • اگر جانتان در خطر است، خانه را ترک کنید.
  • فراموش نکنید که اگر به همسرتان اعلام کنید که در حال ترک خانه هستید، ممکن است باز هم خودتان را در معرض خطر قرار دهید.
  • بهتر است خارج شدن از خانه را برای زمانی بگذارید که تنها هستید.
  • چنانچه خطر جدی است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
ضربه به پستان پتانسیل ایجاد عوارض جانبی شدید را به علت ساختارهای پستان که امکان صدمه دیدن آنها هست، ...

چن باری ک درد داشتم گفته خوب میشه سینه چربیه چیزی نمیشه 😞😔این جوابش ب دردای منه. یا میگه تقصیر خودته با زبونت منو مجبور میکنی وگرنه من دلم نمیخواد بزنمت

کاش قبل اینکه زن بگیرن روش برخورد با زن و روحیه ی حساسش رو آموزش میدیدن .چقد زنده باشیم‌و دلمون خوش ...

میدونی امروز نشستیم تو ماشین میخواستم وصل شم ب پخش موزیک ماشین آهنگی ک دوس دارم بزارم اونم سریع تر از من وصل شد منم ناراحت شدم گفتم 5دقیقه همش تو ماشینم تا جایی ک میخوام برم. بعدش هرچی خودت دوس داری گوش کن 

بعدم اون جواب داد و من جواب دادم دعوا شد گفتم خواهر فلان دوستت ک میشینن تو ماشین ما، تا میگه من وصل شم سریع میگی آره وصل شو من ک زنتم نمیزاری دو دقیقه از ضبط ماشینت استفاده کنم 

بعد ی مشت کوبید تو سرم گفت تو چرا هی بند میکنی ب بقیه من چیکار دارم ب اون دختره، یا مگ اون میخواسته منو بخوره تا حالا، 

ولی واقعا هم همینه ن تنها اون دختره بلکه هرکسی بیشتر از من حق داره خیلی بده من ب غریبه ها حسودی کنم دلم بخواد شوهرم با من مث اونا رفتار کنه

چن باری ک درد داشتم گفته خوب میشه سینه چربیه چیزی نمیشه 😞😔این جوابش ب دردای منه. یا میگه تقصیر خود ...

موضوع قدرت و کنترل در مسئله آزار همسر اهمیت دارد. یکی از مسائلی که باعث می شود زن از مردی که او را کتک می زند جدا نشود، چرخه ای از خشونت است که هر بار او را به ماندن تشویق می کند.

این چرخه بدین شکل طی می شود:

• شروع، تنش آغاز می شود.
  • ادامه، حمله کلامی افزایش می یابد.
  • انفجار، حمله فیزیکی شکل می گیرد.
  • پشیمانی، تو نباید من را به این حد عصبانی می کردی، تقصیر تو بود.
  • پیگیری، دیگر اتفاق نمی افتد، قول می دهم.
  • ماه عسل، ببین دیگر هیچ مشکلی نیست!

این چرخه هیچ وقت پایانی ندارد و با هر بار تنش از اول تکرار می شود.

اما قول ها که مرد می دهد و دلجویی که از زن می کند، باعث می شود او هر بار تصور کند که دیگر تکرار نمی شود.

جایگزین صحیح برای این رفتار آن است که درست زمانی که مرد از کتک زدن همسر خود پشیمان می شود، زن به او بگوید:

به شرطی می بخشم که برای حل مشکل به مشاور مراجعه کنیم.

معمولا در این فاز بهتر می توانید او را برای دریافت مشاوره متقاعد کنید.

میدونی امروز نشستیم تو ماشین میخواستم وصل شم ب پخش موزیک ماشین آهنگی ک دوس دارم بزارم اونم سریع تر ا ...

😔حق داری وافعا عزیزم .میتونست با این کار کوچیک حال ی روزتو خوش‌کنه 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب