2789

ایرانی من یه دوره شامپو سینره ضد ریزش استفاده کزدم عالی بود 

ولی فقط به اندازه یه قوطی خوبه بعدش مو عادت میکنه دیگ جواب نمیده

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه اینقدر ریزش مو گرفتم این ماه به توصیه دوستان نی نی سایتی رفتم شامپو گیاهی سبغ خریدم

هرچی از اون شامپوها کمتر مصرف کنی بهتره

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

منکه اینقدر ریزش مو گرفتم این ماه به توصیه دوستان نی نی سایتی رفتم شامپو گیاهی سبغ خریدم هرچی از او ...

جواب داد؟

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

جواب داد؟

تازه شروع کردم هنوز زوده برا جواب قطعی دادن

ولی در کنارش قرص هیرویت هم روزانه میخورم

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

من عاشق هرویت ام

الان هشت روزه میخورم یه دفعه ای ریزش گرفتم قبلش خوب بودم

انشالله جواب میده

تازه شروع کردم هنوز زوده برا جواب قطعی دادن ولی در کنارش قرص هیرویت هم روزانه میخورم

👍🏻

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

الان هشت روزه میخورم یه دفعه ای ریزش گرفتم قبلش خوب بودم انشالله جواب میده

ولی هرویت برا ریزش نیستا برای رشد بیشتر مو یعنی ریزش رو قطع نمیکنه فقط مو بلند تر میشه من ک تو دوران پریود کچل میشم قشنگ

ولی هرویت برا ریزش نیستا برای رشد بیشتر مو یعنی ریزش رو قطع نمیکنه فقط مو بلند تر میشه من ک تو دوران ...

واقعا؟؟ نمیدونستم

اگه این ماه بدتر شدم میرم آزمایش میدم و میبرم متخصص مو

مو خودم ارثی کم پشت بودیم ولی الان ریزش که دارم بدجور کلافه ام کرده

بنظرم مال مشکلات هورمونیه