2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 5870 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس خوش ب حال خودم ک با نوار خوش حال عالمم استرس گیر کردم یک چیزی تومو هم ندارم 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
سلام عزیزم اول ارامش خودتو حفظ کن  بیین کاپ قلق داره خب تا قلقشو یاد نگیری راحت نیسی  او ...

پ چرا ماله من بالاتر نمیره و دنبالش بیرونه اولین باره استفاده میکنم و راحت نیستم باهاش انگار سوند وسل کردن بهم درد هم میکنه .چجوریه ک شما احساسش نمیکنین

نمیدونم دقیق اسمشو ولی فکر کنم اندومتریوز بود یا ی همچین چیزی دکتر گفت عزیزم قشنگ با آناتومی هم توض ...

یکی از تئوریایی  که آندومتریوز ایجاد میشه برگشت خون قاعدگیه و خوب وقتی کاپ هست خون جمع میشه و بدتر میشه ...البته این هنوز ۱۰۰درصد معلوم نشده و این ها به مرور مشخص میشه ..همین که خیلیا دارن استفاده میکنن چندین سال بعد مشخص میشه آمار رفته بالا یا نه...

یکی دیگه هم مشکل این جاست بعضا دیر به دیر تخلیه میکنن و باعث عفونت و شوک سپتیک میشه و بسیار خطرناکه 

میدونم ولی براچیه ینی چرا استفادش میکنن

الان نوار بهداشتی به عنوان عفونت و ... هست 

کاپ هم خطر عفونتو کم میکنه  هم دردو 

خیلی ها مقاومت میکنن ولی تا جایی ک میدونم توی کشورهای پیشرفته  اصلا از نوار استفاده نمیشه  ،  بیشتر تامپون و کاپ هست

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
نه عزيزم حل نشد ديگه كلا گذاشتمش كنار 😔

اینو امتحان کردی ببین

کاپت رو تا کن قسمت بیرونی تاپ سمت مقعدت باشه خودت رو ریلکس کن بذار داخل واژنت میره خودت دور دهانه رحمت کیپ میشه.

و بخوای دمش بیرون نمونه باید بدی بالا کاپ رو مایل به چپ کنی دمش بره پشت استخون مقعدت بمونه

خودشم اینم توجه داشته باش یه بار موقعیت دهانه رحمت رو بررسی کن دیگه دستت میاد

موقعیت رحم تو همه و حتی تو هر دوره فرق میکنه.

اون مدلی که گفتم تا کن میره خودش کیپ میشه یکم بده بالا میببنی میچرخه.

اینو امتحان کردی ببین کاپت رو تا کن قسمت بیرونی تاپ سمت مقعدت باشه خودت رو ریلکس کن بذار داخل واژنت ...

من یه ساله استفاده میکنم میتونم بگم عالیه عالیه.

فقط باید مقاومت نکنی و ناامید نشی فقط تلاش کندباهاش کنار بیایی میببنی چقدر استفادش راحته.

منم اوایل برام استفاده اش سخت بود پیش خودم فکر میکردم من دیگه همه راه حل ها رو رفتم این چرا باز نشتی میده هی مطالعه کردم تا اینکه فهمیدم باید بدنم رو بشناسم.

این کاپ باعث شد من بدنمو بشناسم و دوسش داشته باشم قبلا اصلا نمیدونستم و همشم شاکی بودم که چرا ما زنا ها رو خدا بدبخت آفریده و همش پریود میشیم ولی  الان دیگه حس خوب به پریود دارم و رحمم رو دوست دارم عاشق کاپم هستم و هرگز پد دیگه استفاده نمیتونم بکنم چون دیگه برام چندش آوره اینکه تا چند روز صبح تا شب لای پات باشه به بدنت بخوره یه جوری میشم

الانم اگه میگم اگه دیر برم خالی کنم نشتی میده ولی همونم دوسش دارم.

و بیرون رفتنی هم‌ برای اطمینان از این پد های خیییلی نازک  که آدم احساس نمیکنه چیزب لای پاش هست میذارم‌ یه وقت نشتی داشت خیالم راحت بشه البته سعی میکنم سه روز اول پریودیم جای دوری نرم که سرویس نداشته باشه. بخاطر اون پد هم به ندردت استفاده میکنم

سلام عزیزم برای خرید بهترین ساعت کاپ قاعدگی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/bartarin-menstrual-cup/