2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 106 پست
عزيزم خونه نيستم الان ولى دخترم اومد از كلاس با گوشى دخترم ميرم اسمشو پيدا ميكنم براتون ميفرستم  ...

ببین من مارک لیوا فارما گرفتم که سیلیکونش متوسطه 

مارک لونت فک کنم نرمه 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهههه يادم اومد سكرت كاپه  شما شنيدين اسمشو

بله شنیدم اسمشو ، بنظرم کاپتو عوض کن و اینکه لبوا بگیر قیمتشم خوبه ۳۱۸ فکر کنم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
وا نه  فقط کافیه یکم تا کنه تا راحت خارج بشه

اگه اونقدر دستشو فرو میکرد که بتونه تا کنه دیگه نمیگف دمشو میکشه تا بیاد بیرون!

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
حالا اين ورزشم انجام دادم ولى نه زياد اين دفعه حتما اينم امتحان ميكنم  شما وقتى داخله ميتونيد ...

برای منم نمیچرخه.

شاید سایزش کوچیکه برات.سایز چنده؟

برای منم سایزس یکه کوچیکه گااهی نشت میده اگه کیپ نشه.

ببین هرچی بره بالاتر نشتی نمیده.

بیارش پایین بعد با مکش ماهیچه هات ببرش بالا.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نميدونم والا دوباره كلى هزينه كنم و نتونم استفادمه كنم 

یعنی تا حالا نشده یکبارم نشتی نده؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
سلام عزیزم اول ارامش خودتو حفظ کن  بیین کاپ قلق داره خب تا قلقشو یاد نگیری راحت نیسی  او ...

ممنون عزیزم واقعا از توضیحاتت لذت بردم.ولی برای اولین بار بعد از درآوردن کاپ یه درد وحشتناک پریودی گرفتم که به حالت مرگ افتادم ترسیدم گفتم نکنه دم کاپو کشیدم کاپ با فشار از بدنم خارج شد اتفاقی افتاد برام

🤔
چه اعصاب خرد کنی  دو تا ویدیو آموزشی توی یوتیوب ببین خب

چرا اعصاب خرد کنم؟؟؟عزیزم اگه اعصابت نمیکشه مجبور نیستی جواب بدی .در ضمن فیلم دیدم همه چیزم خوندم ولی بازم نشد .ممنون که وقت گذاشتی

🤔
ممنون عزیزم واقعا از توضیحاتت لذت بردم.ولی برای اولین بار بعد از درآوردن کاپ یه درد وحشتناک پریودی گ ...

قربونت بازم اگ سوال داشتی عزیزم بپرس 

من اولین بار که جا انداختم کم مونده بود سکته کنم 

کلا ادم استرسی هستم میترسیدم بره بالا و دستم بهش نرسه 

منم که ترسووو اصلا نمیکنم انگشتمو داخل ببرم 

خدارو شکر کاپم طولش بلنده و اینکه دنبالش نصفش بیرون میمونه که میخوام بعد چنبار کوتاهش کنم فعلا ب خواطر فوبیام نتونستم کوتاه کنم

برای منم نمیچرخه. شاید سایزش کوچیکه برات.سایز چنده؟ برای منم سایزس یکه کوچیکه گااهی نشت میده اگه ک ...

برا من سايز يكه چون خونريزيم خيلى زياد نيست بعد زايمان طبيعى هم نداستم گفت سايز يك بگير 

بعدم اينقدر ميزنم ميره داخل كه ديگه آخرشه اصلا جلوتر نميره الانم پرى شدم باز اون دوستمون گفت ورزش گوگل براش انجام بدم باز فايده اى نداشت ميگم شايد رحمم مشكلى داره آخه يه كوچولو جا بلاخره با چند بار جابجا كردن بايد حداقل يه بارم كه شده درست ميشد 

خدا جونم شکرت برا همه چى
قربونت بازم اگ سوال داشتی عزیزم بپرس  من اولین بار که جا انداختم کم مونده بود سکته کنم  ...

منم اولين بار خيييلى سخت درش آوودم كم مونده بود كه برم دكتر برام در بياره ولى الان در كسرى از ثانيه درش ميارم ولى چه فايده☹️

خدا جونم شکرت برا همه چى
یعنی تا حالا نشده یکبارم نشتی نده؟

نه خواهر به هيچ عنوان 

بعدم من كه نشتى ندارم كلا خونريزيه شايد يه كمى همون نوكش خون جمع شه كاپ بزارم نزارم برا خونريزيم فرقى نداره 

خدا جونم شکرت برا همه چى
قربونت بازم اگ سوال داشتی عزیزم بپرس  من اولین بار که جا انداختم کم مونده بود سکته کنم  ...

عزيزم اصلا نبايد دنبالش بيوون باشه باعث عفونت ميشه 

حالا ميدونى جالبه از شما دنبالش كه بيرونه خوب درست جاگذارى نشده كه دنباله بيرونه ولى باز نشتى نميده ولى از من كه كاملم داخله اينجوريه 😅😅🥴

خدا جونم شکرت برا همه چى