2777
2789
عنوان

توروخدا با خوندن زندگیم یکاری نکنید نی نی یار حذفم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 69 پست
اشتباه خانواده ات رو تو هم داری تکرار میکنی و تهش جز بدبختی چیزی برات نداره  به جای این بهانه ...

نمیدونم از کجا شروع کنم بازم ممنونم که مثل بقیه خانوما توهین نکردید بهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به‌نظرم تا الان حمایتت کرده پس میشه اعتماد کرد بهش طبق چیزایی که میگی، زندگی با پسره بهتره تا خونوا ...

خیلی تو روحیه ام تاثیر گذاشتن خانوادم ولی خب همیشه این پسر سعی کرده پشتم باشه حداقل مالی ، امروز ماشینم بیمه آش تموم شده بود بدون اینکه خودم بدونم رفته بیمه کرده ،بازم مرسی عزیزدلم 

خب پدرتو راضی کن که ازدواج کنی باهاش

راضی نمیشه کل خانوادم دایی هام آدمای خوبین ،مادر بزرگ ،عمو ،همه صحبت کردن میگه راضیم بره و دوست باشن ولی اصلا چه این چه کسی دیگه رضایت نمیدم ،فکر میکنم که فکر میکنه اگه ازدواج کنم پسره تحقیق کنه همه چیو بفهمه میکوبه سرم

سلام....عزیزم  همه ما حماقت هایی داریم ...اما شما میتونی خودت رو جمع کنی ....شما ده سال دیگه طرز فکر الان رو نخواهی داشت  و الان نباید تصمیم بگیری ....شما و مادرتون روتون به هم باز شده اونم در این حیطه غیر اخلاقی.....شما اول از همه درست رو ادامه بده ....اگر مقدور نیست برو ی دوره آرایشگری که حتما حتما حتما به دردت خواهد خورد ....و اینکه اینقدر دم دستی نباش ....شما باید اول روی خودت کار کنی...

نذار روزی برسه که از این حماقت هات حالت به هم بخوره ....

سلام....عزیزم  همه ما حماقت هایی داریم ...اما شما میتونی خودت رو جمع کنی ....شما ده سال دیگه طر ...

سلام رشته ام حسابداری هست نصفه ول کردم ،۷ تا مدرک ارایشگری دارم ولی دستم پر نیست اصلا بله بنظرم باید عاقلانه تصمیم بگیرم ممنونم از راهنمایت ❤️

با اجازه اسی عزیز... برنامه کارنت رو از تو بازار نصب کنید

متناسب با مهارتتون توش کار هست

هم برای افراد زیر ۱۸ سال هم بالای ۱۸ سال   معتبرم هست خیالتون راحت و اینکه اوناییم که نمی‌خوان استخدام و اینا هم بشن بازم میتونن کسب در آمد کن  

حالا چطوری؟

شما اپلیکیشن رو نصب میکنی بهت یه کد معرف میده بعد اپلیکیشن رو تو فضای مجازی تبلیغ میکنی و به اونایی که از طریق تبلیغ تو نصب میکنن کد معرفت رو میگی و بعد اینکه با کد معرفت نصب کردن به کیف پولت اضافه میشه و میتونی پولو برداری

الانم اگه با کد معرف من بزنید ۵۵ هزار تومان به کیف پولتون اضافه میشه.  (دقت داشته باشید اگ کد معرف نزنید 55تومن جایزه رو دریافت نمیکنید) 

لطفا نصب کردید کد معرف منم بزنید🙏5f52561

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪