2777
2789
عنوان

من بااین مادرشوهر چیکار کنم؟؟

298 بازدید | 21 پست

خودش خونه داره ولی قدیمیه برادرشوهرم میشنه اونجا،بعد ماخونه خریدیم فقط شیرینی اورد کادو نیاورد به جاریم گفته بود دلمو شکستن باید دو طبقه میخریدن منم میرفتم میشستم 

الان روزه مادر ب شوهرم‌میگم ماهم فقط شیرینی بگیریم کادو ندیم شوهرم میگه نه ناراحت میشه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ببر مگه مثل اوني 

اخه اون موقع میگه من بهش ارزش قایل نیستم هرکاری کنم باز اون کادو میارهه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
نه بابا شما به احترام اسم مادر و ب احترام صاحب این روز براش کادو بگیر

یا خدا ، دلتو شکستن چون دو طبقه نگرفتن ؟ چقدر رو داری تو بشرررر

اره بابا اوایل انتظار داشت مابریم اجاره اون بیاد بشینه دید محل نمیدیم نشست سرجاش

اره بابا اوایل انتظار داشت مابریم اجاره اون بیاد بشینه دید محل نمیدیم نشست سرجاش

حیف سنگ پای قزوین با اون ابهت باید جلو این سر خم کنه ، زنیکه پرو 

میان استخوان های خُرد شده ایم ، اما امید تقلا میکند برای روییدن . . ( : 🤍🌱
وا خب حتما نداشته کادو بده چ پر توقعی

یعنی صد تومن دویست تومن نداشته؟؟خودش مغازه داره ماهی کم کم ده میلیون درامد داره خودش همیشه میگه من تو خونه هیچی نداشته باشم چهار پنج تومن همیشه پس انداز دارم بقیشو میزارم بانک 

صد میلیون داده شوهرم هرماه بهش سود میده مگه میشه نداشته باشه 

نه عزیزم بنظرم یه چیزی حالا هر چقد کوچیک بگیر ببر، بلاخره باید یه فرقی بین اونا و شما باشه، شما مثل هم نیستین، منم چند سال با مادر همسرم رابطه نداشتم اما به احترام مادر بودنش و اینکه برای بزرگ کردن همسرم زحمت کشیده هر سال هدیه میگرفتیم و کیکم خودم درست میکردم و میدادم همسرم می‌برد.

ببين اين ادم هركااااري كني باز ميخواد بگه پس كور مر شو جلوش

اينجور ادما تا ارنج عسلبذاري دهنشون گاز ميگيرن 

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

تو میکی می‌کند در دجله انداز. که ایزد در بیابان دهد باز.

والا مال منم همینه تولد جاریم شد براش جادو خریدن 10 روز بد تولد من بود گفتن نداریم بمونه حقو گرفتیم می‌خریم ولی نخریدن. در حالی ک نصف کارای منو جاریم براشون نکرده از هر لحاظ. تول جاریم یجور خودشو می‌کوبید اینور اونور ک بریم کادو بخریم بخریم. 

پارسال 250 همسرم داد براش ی بلوز خرید یبارنگف خریده ولی برادر شوهرم 130 داده یبار براش بلوز اونو هزار بار میگه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه