خودش خونه داره ولی قدیمیه برادرشوهرم میشنه اونجا،بعد ماخونه خریدیم فقط شیرینی اورد کادو نیاورد به جاریم گفته بود دلمو شکستن باید دو طبقه میخریدن منم میرفتم میشستم
الان روزه مادر ب شوهرممیگم ماهم فقط شیرینی بگیریم کادو ندیم شوهرم میگه نه ناراحت میشه
ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا اینطورین هر کسی کمتر بهشون احترام بزار کمتر بهشون توجه کنه کمتر رفت و آمد داشته باشه بیشتر براشو ...
دقیقا حالا بخاطر اونا چند باری با پدر شوهرم بد دعوا کرده. ولی منم محبتمو از داستان کادو ب بد کم کردم بحث من لباس نیس شوهرم ی لباس برام خریده س برابر قیمت اونی ک برا جاریم گرفتن کلی لباس دارم من بحثم فرق گذاشتن اونه بود منم قبلا میومدن پذیرایی خوب میکردم یا مهمون داشتم میگفتم اونام بیان آخه ی ساختمونیم. چند روز پیش خواهرم اینا اومدن پدر شوهرم گف شامو مفصل درست کن خوب بخوریم منظورش این بود ک میان منم تو دلم گفتم همون طور ک تو خودتو سر کادو زدی کوچه علی چپ منم الان میزنم شام دعوت نکردمشون 😑ولی دلم هنو خنک نشده