بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
بخدا پسرای من ی سوالهایی میترسن ازم شاه در میارم وقعا جوابی ندارم فقط میگم من نمیدونم خودمو خلاص میکنم😅😅
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پسر من پرسید زمان قدیم که دست نداشتین چیکار میکردین؟😂😂😂 اخه مامانم بعضی وقتا براشون از زمانهای قدیم داستان تعریف میکنه میگه مثلا تلفن نداشتیم ، ماشین نداشتیم
خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
بهم گف تو وبابا اک ازدواج کنید من تنها میشم نباید ازدواج کنید
نتونستم بگم والا ۸ ساله ازدواج کردیم نکرده بودیم تو الان اینجا نبودی 😂
۴سالشه
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
خودم که بچه ندارم ولی دختر همسایمون یه مدت هر روز گریه میکرد به مامانش میگفت تو چرا با بابا ازدواج کردی باید میذاشتی شوهر من بشه مامانش دیگه کلافه شده بود