یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان درد پریودی؟؟؟ 194 بازدید | 21 پست سلام . تو اقدامم یک هفته مونده به موعدم درد پریودی دارم از دیروز و بیشتر سمت چپم تیر میکشه و ران پاهامم درد میکنه🥺🥴چرا اینطوری شدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/12 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ایشالله ک حامله ای یعنی میشه الان بارداری باشه؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 فعلا بهش فکر نکن بیخیال باش زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13826 یعنی میشه الان بارداری باشه؟ من ۱ هفته ب موعدم مونده بود درد شدید پریودی داشتمو یه روز مونده چند تا چیز دیگم اضافه شد یه شکم بیشتر شد۲ روز بعدش شب بی بی چک زدم مثبت شد ❤️
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 فعلا بهش فکر نکن بیخیال باش فکر نمیکنم درد شدید دارم واقعا🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من ۱ هفته ب موعدم مونده بود درد شدید پریودی داشتم و یه روز مونده چند تا چیز دیگم اضافه شد یه شکم بی ... اخبار عزیزم انشالا ب سلامتی بغلش بگیری. چن وقت اقدام بودیو نی نیت چه🥺😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13826 اخبار عزیزم انشالا ب سلامتی بغلش بگیری. چن وقت اقدام بودیو نی نیت چه🥺😍 ماه اولم بود عزیزمنینیم ک نمیدونم چیه فردا میرم تو ۶ هفته برام دعا کن قلبش تشکیل شه ❤️
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 فکر نمیکنم درد شدید دارم واقعا🥺 بچه نداری؟ زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ماه اولم بود عزیزم نینیم ک نمیدونم چیه فردا میرم تو ۶ هفته برام دعا کن قلبش تشکیل شه عزیزم انشالله تشکیل میشه نگران نباش. برا منم دعا کن باردار باشم🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 بچه نداری؟ نه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 نه انشالله زود زود دامنت سبز بشه زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 خودمم اقدامم روز پریودی بی بی زدم منفی شد دیگه نزدم الان یه هفته عقب افتاده حوصله نداشتم دوباره بی بی بزنم ولی امشب از درد کلیه هام خوابم نبرد زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
مهساm10 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13826 عزیزم انشالله تشکیل میشه نگران نباش. برا منم دعا کن باردار باشم🥺 ایشالله ک حامله باشی گلممنممث تو تاپیک میزدممن دردم شدید بود جوری ک نوار گذاشته بودم میگفتم هر لحظه بشمکه خدا قسمتم یه فندقو کرددایشالله ک شمام باردار باشیولی اگه نشدی هم غصه نخور حتما دکتر برو گاهی یه عفونت ساده هم باعث میشه بچه نشه ❤️
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله زود زود دامنت سبز بشه انشالله _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡