2777
2789
عنوان

درد پریودی؟؟؟

194 بازدید | 21 پست

سلام . 

تو اقدامم یک هفته مونده به موعدم درد پریودی دارم از دیروز  و بیشتر سمت چپم تیر میکشه و ران پاهامم درد میکنه🥺🥴چرا اینطوری شدم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ایشالله ک حامله ای

یعنی میشه الان بارداری باشه؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی میشه الان بارداری باشه؟ 

من ۱ هفته ب موعدم مونده بود درد شدید پریودی داشتم

و یه روز مونده چند تا چیز دیگم اضافه شد یه شکم بیشتر شد

۲ روز بعدش شب بی بی چک زدم‌ مثبت شد 

❤️

فعلا بهش فکر نکن بیخیال باش 

فکر نمیکنم درد شدید دارم واقعا🥺

من ۱ هفته ب موعدم مونده بود درد شدید پریودی داشتم و یه روز مونده چند تا چیز دیگم اضافه شد یه شکم بی ...

اخبار عزیزم انشالا ب سلامتی بغلش بگیری. چن وقت اقدام بودیو نی نیت چه🥺😍

ماه اولم بود عزیزم نینیم ک نمیدونم چیه فردا میرم تو ۶ هفته برام دعا کن قلبش تشکیل شه

عزیزم انشالله تشکیل میشه نگران نباش. برا منم دعا کن باردار باشم🥺

خودمم اقدامم روز پریودی بی بی زدم منفی شد دیگه نزدم الان یه هفته عقب افتاده حوصله نداشتم دوباره بی بی بزنم ولی امشب از درد کلیه هام خوابم نبرد 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
عزیزم انشالله تشکیل میشه نگران نباش. برا منم دعا کن باردار باشم🥺

ایشالله ک حامله باشی گلم

منم‌مث تو تاپیک میزدم

من دردم شدید بود جوری ک نوار گذاشته بودم میگفتم هر لحظه بشم

که خدا قسمتم یه فندقو کردد

ایشالله ک شمام باردار باشی

ولی اگه نشدی هم غصه نخور حتما دکتر برو گاهی یه عفونت ساده هم باعث میشه بچه نشه

❤️

انشالله زود زود دامنت سبز بشه 

انشالله