2789
عنوان

کاربر

139 بازدید | 32 پست

کاربری که اومدی گفتی شوهرم شهرستانه 

شارژ ندارم پولم ندارم یه شارژ 1000 تومانی برام بفرستید 

من برات 5000 تومانی فرستادم منت هم سرت ندارم 

اومدی درخواست دوستی دادی شارژ که گرفتی.....رفتی یه تشکر فقط میکردی همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما

آبجی شما کمک نیازمندامیکنی؟  ببخشید اومدم تاپیکت،  فقط اومدم بگم اگه دوباره قصد کمک به نیازمندا داشتی دلت راضی بود کمک منم کن، من روز مادر ازدوماه قبل قول مادرم دادم دعوتش کنم وبراش یه کیک بخرم همسرم کارگره و مستاجرم الان نزدیک یک ماهه بیکاره، و دستمون خیلی تنگ شد، روز مادر مادرم مهمونمه خواستم بگم اگه دلتون راضی بود کمک منم کنین، شمارم هم میدمتون پول هم نمیخوام که خدایی نکرده شکی به دلتون بیوفته،  فقط برم یه کیک بخرم که شرمنده نشم شماره کارت همون شیرینی فروشی هم میدمتون

میدونم عزیزم کار بااین تاپیک ندارم. تامیک ک نوشتی حامی چندنفرین گفتم شاید کمک نیازمندامیکنین برای هم ...

اینارم باید توی چت خصوصی میگفتی 

که کسی اینجا نبینه 

ولی خوب عیب نداره 

کیک چنده؟

اینارم باید توی چت خصوصی میگفتی  که کسی اینجا نبینه  ولی خوب عیب نداره  کیک چنده؟

ببخشید گفتم شاید درخواستم نپذیری.  به خدا خبر از قیمتها ندارم چون تاحالا نخریدم،  فقط از قبل به مادرم قول دادم الان همسرم بیکار شده و میدونم نمیتونم بخرم

موفق باشی روز مادر دقیقا کی میشه؟

من پول نمیخوام که شکی بیوفته به دلتون شماره تماسم میدم خودتون هم. خواستید بزنید اینترنت شیرینی فروشی تجلی بهبهان، ازهمونجامیخرم شماره حساب از تجلی هم بهتون میدم اگه راضی بودین