2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
هر موقع وقت کردی برو بپرس عجله نکن  ده روز وقت هست

چشم عزیزم خداپشت پناهتون باشه این شمارم اگه تونستین سیو کنین شاید یه روزی تعلیق بشم 09933762401...  من ممنونتم دستتون هم میبوسم خیلی خوشحالم کردم تشکر حتماتاعصر میپرسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم عزیزم خداپشت پناهتون باشه این شمارم اگه تونستین سیو کنین شاید یه روزی تعلیق بشم 09933762401... & ...

سلامت باشید 

من شاید دیر سر بزنم به سایت 

ولی پیامتون رو میبینم

بانو شیوانا از شما بعیده ..... کمک خوبه اما طوری رفتار نکنیم که سوئ استفاده کنندگان از انسانیت ما سوی استفاده کنن

نیت شما خیر بود اما نه به این روش ؟؟؟؟؟

بابت کیک هم باید به اون خانم عرض کنم وقتی ادم نداره ودستش تنگه میتونی با هزینه کمتر هم خوشحال بود و جشن گرفت   

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
نمیدونم شاید شما درست میگی  ولی من نیتم خیره

شک به خیر بودن نیتت ندارم اما گاهی همین خیر خواستن بستر را فراهم میکنیم برای افراد سودجو

یکم دقت کنیم بهتره هموطن گرامی درووووووووود بر شیری که خوردی شعور انسانی والا    

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹