2777
2789
عنوان

کسی زگیل تناسلی مق‌عدی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15629 بازدید | 60 پست
از چند نفر شنیدم لیزر کرایو خوب نیست  قطره پماد اینا بهتره بزنی یا سیر و سرکه سیب ! نمیدونم چیک ...

این اسیده گفتمو بگیر توخودش توضیح داده چجوری بزنی فقط باس یکم سوزششو تحمل کنی زودم خشکش میکنه

❤ متاهل❤

جدی؟ برای من یه خال قهوه ای زیرپوستی دور مقعدم زده دارم دق میکنم اون جیکار کنم؟ الان میرم قرص بخرم م ...

اصلا نگران نباش بخدا همینایی که گفتم رو رعایت کن

خوب میشی

هیچی نیست

انقدر ب خودت استرس وارد نکن

استرس سمه

من کاملا درکت میکنم چون خودمم اون روز هارو گذروندم خداروشکر

فقط و فقط باید ب بدنت برسی و از این به بعد سالم زندگی کنی

خواب که دیگه خیییلی مهمه

این قرصم مصرف یه ماهش در میاد حول و حوش ۳۸۰هزارتومن

سعی کن حتما شش ماه استفاده کنی

حتی بعد از اینکه زگیل هات پاک شد

اگر از همین امروز شروع کنی و اون خال رو دستکاری نکنی قول میدم در عرض یک ماه میره خودش

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما چطوری درمان کردید ظاهر زگیل رو؟

گفتم که عزیزدلم

همون کارهایی که برات نوشتم رو رعایت کردم

در عرض سه هفته خودش کوچک و کوچکتر شد تا جایی که کاملا محو شد

وقت سعی کن دستکاریش نکنی

و همیشه محیط واژن و مقعدت رو خشک نگه داری 

لباس زیر خیس نپوشی

و نخارونی

سبک زندگیت رو که عوض کنی

خوابت و خورد و خوراکت تنظیم بشه،بدنت واکنش مثبت نشون میده

و سیستم ایمنی بدنت تقویت میشه

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
این اسیده گفتمو بگیر توخودش توضیح داده چجوری بزنی فقط باس یکم سوزششو تحمل کنی زودم خشکش میکنه

عزیزم ببخشید این قطره اگه قسمت های دیگه ی پوستم بخوره میسوزونه ؟چجوری آخه دقیق بزنیم😣

عزیزم ببخشید این قطره اگه قسمت های دیگه ی پوستم بخوره میسوزونه ؟چجوری آخه دقیق بزنیم😣

شمام اچ پی وی دارید؟ من نمیتونم زگیلم تشخیص بدم اصلا دکترم نگاه نکرد برام فقط کولپوسکوپی نوشته اونم وقت نیست جایی برم زود انجام بدم😭😭😭 یه‌ خال یا خوندمردگی تو مقعد میبینم حدس میزنم همون باشه

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
شمام اچ پی وی دارید؟ من نمیتونم زگیلم تشخیص بدم اصلا دکترم نگاه نکرد برام فقط کولپوسکوپی نوشته اونم ...

والله منم نزدیک پریودم بود نرفتم دکتر فعلا.نمیدونم چندتا دونه خیلی ریز اطراف مقعدم دراومده☹️

یعنی بد جور نمیسوزونه؟بعد از چندبار استفاده تاثیر میزاره؟چندساعت باید روی پوست بمونه؟ببخشید میشه کام ...

حدودا فک کنم ی هفته یادوهفته بشه ،بعدم بخر همه چی توش نوشته کامل ،سوزشش هم وقتی به دکتررفتن و لیزر وفریز واینا فک کنی خودبخود تحملت زیادمیشه😂😂😂

❤ متاهل❤

یعنی بد جور نمیسوزونه؟بعد از چندبار استفاده تاثیر میزاره؟چندساعت باید روی پوست بمونه؟ببخشید میشه کام ...

دور زیگیل بایچی چرب میشه ک دورش نریزه بعد از قطره یکم با گوش پاکن کن برمیداریم میزنیم بهش میمونه همونجور فک کنم تا خشک بشه بعد یه تایمی باید شستش قشنگ یادم نی خدایی همینقد یادم مونده

❤ متاهل❤

خیلی ممنوووون عزیزم😘🌸

سلام امیدوارم این پیامم رو ببینی و جوابم رو بدی،چون واقعا استرس منو درک میکنی،آیا شما درمان شد مشکلتون؟چیکار کردید؟من زگیل مقعدی دارم ،چندباری سوزوندم فقط ، دارو یا واکسن مصرف نکردم باز در اومده،لطفا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم