2777
2789
عنوان

کسی زگیل تناسلی مق‌عدی داشته؟

15629 بازدید | 60 پست

خواهشااااا اگر کسی این بیماری دارههههه بیاد سوال اینکه از کجا گرفتی! این دیگه چبه فلان نپرسید  از گوگل بپرسید چیه فقط کسایی که نجربه دارن لطفا بگن دارم دق میکنم جواب اچ‌پی وی مثبت شد الان میبینم ورودی مقع دم یه خال قهوه تی ایجاد شده چطوری از بین ببرم! دوباره درمیاد؟😭😭😭

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

سريع برودكترتابيشترنشده من تجربشونداشتم اما كرايوتراپى انجام ميدن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

لیزرش کن..دکتر زنان یا پوست برو..دکتر پوست خانم باشه راخت باشی...یا فریزش کنه برات بهش میگن کرایو تراپی...واکسناش بزن دوزی ۱ میلیون و ۶۰۰...از داروخانه هلال احمر باید بگیری..درمان هم متاسفانه نداره.توکل به خدا فقط به حای بد نکشونه ادمو

با گاو بحث نکن⁦✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط باید اصلاح سبک کنی

شبا زود بخواب قبل ۱۱ونیم

صبح ها ۷بیدار شو

فست فود و تنقلات و شیرینجات مصنوعی رو بذار کنار به کل

کلا به سالم خواری روی بیار

در کنارش حتما باید روزانه نیم ساعتی ورزش کنی

و قرص پاور فیت که معجزست

تهیه کن همراه صبحانه و ناهارت یکی استفاده کن

یعنی روزی دوتا

سیستم ایمنی بدنت که تقویت شد،طی دو الی سه هفته کم کم خشک میشه و کوچیک

از بین میره

خودم دیدم که میگم

نه فریز کن نه خودتو بنداز دست دکترا

کرایو و فریز صورت مسئله رو موقتا پاک میکنه،و چون هنوز سیستم ایمنی بدنت ضعیفه ممکنه اینبار چند تا باهم در بیاد

فقط باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی

به امید سلامتی😍

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
از یکی گرفتی ک اونم داشته  یاباید بری لیزر  یا این قطره بگیر بزن یکم میسوزه اما خشکش میک ...

مرسی درمان شدید؟ رابطتتون با همسرتون چطوری بود؟ که به همدیگه انتقاا ندیدد

فقط باید اصلاح سبک کنی شبا زود بخواب قبل ۱۱ونیم صبح ها ۷بیدار شو فست فود و تنقلات و شیرینجات مصنو ...

مرسی عزیززم‌شما تجریشو‌ داشتید؟ یعنی نرم کرایو‌کنم! وای خیلی چندشم شد دیدم خال قهوه ای زدم😭😭😭

مرسی عزیززم‌شما تجریشو‌ داشتید؟ یعنی نرم کرایو‌کنم! وای خیلی چندشم شد دیدم خال قهوه ای زدم😭😭😭

بنظر من که نرو کرایو

چون تا سیستم بدنت ضعیف باشه همچنان در میاد

فقط باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی

راهی جز این قرص و کارایی که گفتم نداره

بدن انسان از میلیون ها سلول تشکیل شده

تو بهش برس ببین چجوری حمله میکنن به اون زگیلت و از بین میبرنش😍

اصلا نترس

فقط سریعتر شروع کن

حتما حتما حتما این قرص رو شروع کن و حداقل باید تا شش ماه بخوری

هیچ ضرری هم نداره مثل قرص های مکمل و زینکه با این تفاوت که داخلش عصاره ی قارچ شیتاکه داره برای زگیل خیییلی موثره

بدون این قرص نمیشه

اگر این کارایی ک گفتم رو بکنی سه هفته الی یک ماهه از بین میره

منم داشتم چند تا بود

با همین کارا از بین رفت♥️

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
بنظر من که نرو کرایو چون تا سیستم بدنت ضعیف باشه همچنان در میاد فقط باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی ...

جدی؟ برای من یه خال قهوه ای زیرپوستی دور مقعدم زده دارم دق میکنم اون جیکار کنم؟ الان میرم قرص بخرم میوه سبزی بخرم شروع کنم😭

بنظر من که نرو کرایو چون تا سیستم بدنت ضعیف باشه همچنان در میاد فقط باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی ...

خب شما چطوری درمان کردید ظاهر زگیل رو؟

نوع پرخطرشو نداشتید؟ برای من پرخطره😭و‌مقعدی ۴ نوعشو دارم 😭😭😭یکیش پرخطره‌

مرسی عزیزم! نوع چندشو داشتید؟ من ۴ تا دارم یکیش پرخطره 😭

اینشو نمیدونم فقط دکترزنان رفتم ،دکترم گف لیزر من پولشونداشتم هم میترسیدم ،بدیش اینکه دنبال حلش نری بزرگتروبیشتر پخش میشن برو دنبال حلش

❤ متاهل❤

اینشو نمیدونم فقط دکترزنان رفتم ،دکترم گف لیزر من پولشونداشتم هم میترسیدم ،بدیش اینکه دنبال حلش نری ...

از چند نفر شنیدم لیزر کرایو خوب نیست  قطره پماد اینا بهتره بزنی یا سیر و سرکه سیب ! نمیدونم چیکار کنم سر کلاف گم کردم دکتر نوشته کولپوسکوپی پول اونم ندارم