2777
2789
عنوان

کنکور

103 بازدید | 14 پست

سلام من ۲۴ سالمه میخواستم بدونم کسی  هست که بعد از چند سال بتونه کنکور شرکت کنه و وارد دانشگاه بشه یعنی داخل  این سن امیدی هست به موفقیت.

برای قبولی در کنکور چه راه هایی را پیشنهاد می دید چه کتاب های درسی و ویدیوی استفاده کنم ممنون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر داروسازی میخونم و توی دانشگاه مون همه سنی هست و اصلا به سن فکر نکنین

ممننون  من به خاطر یسری مشکلات و تصمیم های  اشتباهی نتونستم درس بخونم  الان فکر میکنم اگه بخوام برم دانشگاه بین کسایی  که پنج شیش سال ازم کوچیکتر هستن واقعآ ضایع هستم شاید مسخرم کنم اصلا عتماد بنفس ندارم😔

ممننون  من به خاطر یسری مشکلات و تصمیم های  اشتباهی نتونستم درس بخونم  الان فکر میکنم ...

اصلا اینطوری نیس (لااقل توی رشته های پزشکی دارو دندان که دارم میبینم شود) و وقتی وارد بشین تازه متوجه میشین هم سن های شما هستن و حالا سن شما که خوبه حتی سن های خیلی بالاتر از شما هم هستن،،، بزرگترین فرد کلاسمون ۳۳ و توی دندون ۴۱ هستش

السلام علیک یا صاحب الزمان❣️
چ رشته ای مد نظرتونه؟

رشته پرستاری یا هوش بری اتاق عمل به خودم اعتماد دارم اگه بخونم  میتونم، یادگیری وحفظ کردنیم خوبه اما تا کتاب باز میکنم همش همین فکر ها میاد سراغم و تمرکزم رو به هم میریزه فکر به گذشته تو ناخودآگاهمه نمیتونم تمرکز داشته باشم

رشته پرستاری یا هوش بری اتاق عمل به خودم اعتماد دارم اگه بخونم  میتونم، یادگیری وحفظ کردنیم خوب ...

رشته های خوبی هستن ،،، با مشاور هم صحبت کنین خوبه ، جسارتا شهر تون و اینکه پرستاری رو برای اپلای میخوایید ؟

رشته پرستاری یا هوش بری اتاق عمل به خودم اعتماد دارم اگه بخونم  میتونم، یادگیری وحفظ کردنیم خوب ...

تو فامیل و بین دوستام مسخره میکنن مدرک اریشگری هم گرفتم الان چند وقت دارم شاگردی میکنم تا دستم راه بیفته اما بنظرم درس یه چیز دیگه

تو فامیل و بین دوستام مسخره میکنن مدرک اریشگری هم گرفتم الان چند وقت دارم شاگردی میکنم تا دستم راه ب ...

بخوایین ب حرف این و اون گوش بدین ک دیگه نمیتونین زندگی کنین 

رشته های خوبی هستن ،،، با مشاور هم صحبت کنین خوبه ، جسارتا شهر تون و اینکه پرستاری رو برای اپلای میخ ...

توی یکی از شهر های اصفهان نمیدونم تو فکرم هست واقعا حتی اگه مهاجرت هم نکنم   می خوام از این محیط دور بشم خانواده به جای اینکه پشتم باشن ازم حمایت کنن همش تو سرم میزنه به خاطر ادامه تحصیل ندادن تحقیرم میکنن.  هرچی فکر می کنم میبینم اگه یه رشته خوب قبول بشم میتونم یه جای دیگه و دور از زخم زبونه اونا به زندگیم ادامه بدم