2777
2789
عنوان

لعنت ب چنین مردی

336 بازدید | 26 پست

من با همسرم اختلاف سنی مون ۱۰ساله من سنم کم بوده ک شوهر کردم 

از لحاظ سطح سواد دیپلم هم نداره و فقط از بچگی یادش دادن باید کار کنی کار کار کاررررررر

میگم شبا اینقدر دیر میاد خونه شامو ک میخوره میخوابه اصلا انگار فقط ی رباته  اگه بخوایم بریم مسافرت میگ من نمیتونم تعطیل کنم 

اگه بخوایم بریم بازار میگه نمیتونم تعطیل کنم 

تو مهمونی ها همیشه دیر میاد و میگیره میخوابه 

هرچقدر هم بهش یکم فقط یکم برای زندگیمون وقت بزار میگ من باید کار کنم 

خانوادگی هم خسیس هستن 

ده بار بهش گفتم کله سحری از من رابطه نخواه فک کنین تو خوابی میاد رابطه میخواد ادم وقتی خواب خب گیج میزنه میگم من ادمم ی وقت مناسب بخواه ک من امادگی شو داشته باشم میگ من اخه وقت ندارم ..... 

هستین بقیه اشم بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا به دادت برسه

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وقتی زایمان کردم از بیمارستان اومدم خونه باز رفت سرکار اصلا نیومد بگه حالت خوبه و... حالمو پرسید اما بازم اینجا واسش کارش مهم بود بخیه هامو با بابام رفتم کشیدم خرید شام سیسمونی رو نیومد ب مادر و خواهرم گفتم این کارت برین وسایل شام بخرین اینا ب کنارررررر ک اصلا دنیاها مون متفاوته اصلا هیچی نمیدونه فقط میگ کاررررر 

با مادر شوهرم تو یه خونه هستیم اون طبقه پایینه شوهرمم هی میگ روز و شب باید مامانم باما باشه موقع خواب  هم میگ عیب نداره بیاد بالا بخوابه این مادر شوهر من از دسته ادمای فضوله ب هرچیزی کار داره فقط هم بلده بگه ما نداربم ما بدبختیم 

باور کنین ی مادر بی عرضس از در ک پسراش میان تو روضه میخونه ما بدبختیم باید کار کنیم پول نیس گرونیه هیچی نخوریم هیچی نگیریم ی بچه سه ساله دارم تازگیا بردم دکتر ب پول ویزیت پول دارو پول دکتر گیر میداد میگف چرا از بچه مراقبت نکردی پول از کجا بیاریم پول دکتر رو بدیم  سر راه دکتر اونقدر نق زد سرم رفتتتت( من از لحاظ خانواده و قیافه و هیکل از شوهرم سر تر هستم ) برگشته مادرشوهرم میگه تقصیر منه که دختر کوچیک گرفتم برات اونم مقصر نیست از بیمارستان برگشتنی اقا قهره رفته خونه مادر شوهرم میگم بیا ناهار میگه اعصاب ندارم ولم کن مقصر شوهرمه ک گفت مادرم باید بامابیاد والا همه بچه هاش خونه هاشون کنارشه یعنی همه خواهر برادرا و مادر باهم همسایه هستن اما فقط شوهر منه ک بهش اهمیت میده چ کارش کنم روز شبم فقط اینه مامانمم بیاددددد 

اصلا ارامش ندارم تو خونم ی روز میشه ادم ظرفاش اتاقش لباساش به هم ریخته اس میاد بالا میگ بلند شو برو خونه زندگیتو جمع کن 

شوهرم دروغکی ب من میگه مامانمو میگم بیاد کمک کنه ولی فقط غرررر میزنن بعدش هم میگ منکه  بلد نیستم 

ی غذا چیه غذا بلد نیس درست کنهههه 

هروقت ناهار یا شام زنونه بخوام برم خونه فامیل یا مامانمینا میگ چرا ب پسرم من نگفتن اون ناهار میخواد منکه نمیتونم درست کنم از لحاظ سالم بود هم سالمه سالمهههههه

بگو..سر صبح چرا اخه

میگ من وقت ندارم میگم حداقل اون روزهایی ک رابطه میخوای یکم از سرکار زودتر بیا میگ من چون همه انرژیم سر صبحه برم سرکار خسته میشم واز همه مهم تر باید تو وقت صرفه جویی کنم برم سرکاررر

از دیروز هم سر قضیه دکتر رفتن دعوامون شد مادر شوهرمم اومد همه چیو فهمید ناهارشو خورد موقع کار ظرف شستن لباس شستن ک شد گفت من میرم بخوابمممممم فضول هم عست الان کل شهر رو پر کرده 

منم قهر کردم اومدم خونه بابام ولی این شوهر من اونقدر کثیفه ی زنگ نزده حداقل حال بچه رو بپرسه 

بچه رو تازه از شیر جدا کردم بهش میگم من حالم بده یکم منو درک کن یکممم بچه رو تو نگه دار هیچیییی هیچ میگ من خسته ام 

جدا شو واقعا این ادم درست بشو نیس

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂