2777
2789
عنوان

پلی کستیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره قرص میخورم که باردارذبشم گلم بعضیا میگن قرص نخور بعضیا میگن قرص بخور اره می‌خوام برم باشگاه ایرو ...

دکترتو عوض کن 

تخم لاکپشت بکوب با نبات اندازه ۳ قاشق روزی ۱ قاشق بخور ۳ روز اول پریودت از چند نفر شنیدم براشون موثر بوده اندازه ۳ تا تخم لاکپشت از عطاری بگیر

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
اح منم خسته شدم دیگه برای من هفت ساله نمیشه دیگه اعصابم خیلی داغونه

عزییزم پس مثل منی شماهم شما چند سالتونه؟میتونم بپرسم برا بارداری چ کارهایی کردین؟منظورم ورزش و قرص ایناست

عزییزم پس مثل منی شماهم شما چند سالتونه؟میتونم بپرسم برا بارداری چ کارهایی کردین؟منظورم ورزش و قرص ا ...

21سالمه ورزش آره باشگاه میرفتم خیلی چیزای سنتی استفاده کردم شیاف های مختلف از داخل رحم استفاده کردم آمپول های زیاد ولی هنوز خبری نیست

قرصای من اگنوکاستون و پونیکا و اینوسیتول و اکتی وومن زینک پلاس زینوگان ماه پیش هم آمپول دور ناف داد ...

باورت میشه تاحالا دکتر من هیچکدوم از اینارو نداده حتی اسمشونم نشنیدم

21سالمه ورزش آره باشگاه میرفتم خیلی چیزای سنتی استفاده کردم شیاف های مختلف از داخل رحم استفاده کردم ...

بابا سنی نداری ک هنوز کلی وقت داری منچیبگم پس داره۲۴سالم میشه و هنوز هیچی ب هیچی

بابا سنی نداری ک هنوز کلی وقت داری منچیبگم پس داره۲۴سالم میشه و هنوز هیچی ب هیچی

اره سنم کنه ولی زود ازدواج کردم حرف های مردم خیلی اذیتم می‌کنه همه اونایی که بعد از من ازدواج کردن بچه دارن دو تا جاری دارم هر کدومشون دوتا بچه ی کوچیک دارن منم دلم خیلی میگیره

دیگه حالم از هرچی دوا درمونه بهم میخوره کلافه شدم دیگه 

منممممم مخصوصا دوفاستون خیلی مزخرفه حجم تخمدانم بزرگ کرد ولی من مجبورم ک بخورم برای تنظیم پریودیم اصلا نمیدونم چیکار کنم ولی خسته شدم واقعا

اره سنم کنه ولی زود ازدواج کردم حرف های مردم خیلی اذیتم می‌کنه همه اونایی که بعد از من ازدواج کردن ب ...

آخ گفتیییییییی وای درکتتتتت میکنم خیلییییییی بده😞منم مثل تو هستم دقیقا منم جرایم باردار شده من میبینم انقدددددد دلم میگیره بعد همه فک میکنم من ناراحتم هی حرف و حدیث هم هست همه جا